Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

پیام فرح بخش متخصص تغذیه گفت: طرز طبخ غذا و نوع ظرفی که به کار می‌بریم بسیار مهم است، اینکه ما طبخ را به صورت آرام انجام بدهیم یا اینکه طبخ به صورت طولانی مدت انجام گیرد، تاثیر زیادی بر ویتامین ها و املاح مواد غذایی بدن خواهد داشت.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، طبخ مواد غذایی اگر به صورت طولانی مدت و آرام صورت بگیرد تاثیر زیادی بر ویتامین ها و املاح مواد غذایی بدن خواهد داشت.

پیام فرح بخش متخصص تغذیه گفت: طرز طبخ غذا و نوع ظرفی که به کار می‌بریم بسیار مهم است، اینکه ما طبخ را به صورت آرام انجام بدهیم یا اینکه طبخ به صورت طولانی مدت انجام گیرد، تاثیر زیادی بر ویتامین ها و املاح مواد غذایی بدن خواهد داشت.

وی در ادامه بیان کرد: لذا توصیه‌ی ما این است که هر چقدر زمان پخت کوتاه‌تر نشود املاح و ویتامین ها در بدن ما بیشتر خواهد شد.

بنابراین اگر بخواهیم مقایسه‌ای درباره آرام‌پز و زودپز داشته باشیم توصیه ما این است که افراد زودپز استفاده کنند چون زمان پخت کوتاه‌تر می‌شود و زمان قرار گیری مواد غذایی در برابر حرارت کاهش پیدا می‌کند و ویتامین‌ها و املاح در این وضعیت بهتر خواهد بود.

فرح‌بخش در پایان عنوان کرد: چون آرام‌پز مدت غذا را طولانی می‌کند، باعث می‌شود موادی که تحت تاثیر حرارت تغییر ماهیت می‌دهند از بین برود به عنوان مثال استفاده کردن از آرام‌پز ویتامین C غذا را از بین خواهد برد.  

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24