Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در زمینه سرمایه‌گذاری هندی‌ها درحوزه فولاد اعلام همکاری کرده‌ایم و قرار است فعالیت آنها در داخل کشور کلید بخورد.

به گزارش ایسنا مهدی کرباسیان ، رییس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران درباره مذاکره ایمیدرو با سرمایه گذاران خارجی اظهار کرد: طی یک سال گذشته تعداد زیادی از هیات های خارجی و نمایندگان شرکت های معدنی جهان در مذاکرات خود با ایران آمادگی خود را برای سرمایه گذاری در ایران اعلام کرده اند.

وی ادامه داد: در حوزه فولاد، سنگ آهن، روی و آلومینیوم با قزاق ها در حال مذاکره جدی هستیم که چنانچه عملیاتی شود، نتایج بسیار خوبی دارد.

رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران با اشاره به اهمیت بخش خصوصی اظهار کرد:اگر بخواهیم فعالیت ها دارای توجیه اقتصادی باشند، باید به بخش خصوصی توجه بیشتری شود و در شرایط پرنوسان بازارهای جهانی ایجاد کنسرسیوم های فروش مواد معدنی ضروری است که باید به آن توجه شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه ایمیدرو با تشکل های بخش خصوصی همکاری های مطلوبی دارد و در این زمینه تفاهم نامه هایی امضا کرده است، گفت: تلاش وزارت صنعت، معدن و تجارت هم این است که با تعرفه حجم واردات را کنترل کند تا در زمینه هایی که توان تولید وجود دارد، به کشورهای دیگر امتیاز داده نشود. 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24