خبرگزاری صدا و سیما / خبرنگار فرانس بیست و چهار در واشنگتن گفت توافق هسته ای با ایران برای اوباما اهمیت بسیار دارد.
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار، اگرچه وزیر امور خارجه ایران در مورد نتیجه مذاکرات هسته ای ابراز خوش بینی کرده است اما مقامات آمریکایی با جزئیات بیشتری اعلام کردند همه مسائل حل نشده است.
استانیسلاس دو سن ایپولیت خبرنگار شبکه در واشنگتن باراک اوباما برای بررسی تحولات پرونده هسته ای ایران با کمیسیون امنیت ملی آمریکا تشکیل جلسه داد.
در این نشست با گروه حاضر در لوزان ارتباط تصویری برقراری شد. جو بایدن معاون رییس جمهور آمریکا، اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا،سوزان رایس مشاور امنیت ملی و تمامی مشاوران امنیتی اوباما در این نشست حضور داشتند. در لوزان نیز جان کری وزیر امور خارجه آمریکا و ارنست مونیز وزیر انرژی این کشور به عنوان شاخص ترین چهره های آمریکایی حاضر در مذاکرات هسته ای با استفاده از ویدئو کنفرانس در نشست کمیسیون امنیت ملی حضور داشتند.
خبرنگار شبکه گفت توافق هسته ای با ایران برای ابواما جنبه نمادین دارد. وی خواهان توافق با ایران است اما همزمان اعلام کرده است توافق بد را نخواهد پذیرفت. باراک اوباما در تمام هفت سالی که در کاخ سفید گذرانده است تلاش کرده است بگوید دیپلماسی بر استفاده از قوه قهریه برتری دارد. اوباما در مورد ایران به زورآزمایی با کنگره آمریکا پرداخت و اعلام کرد باید راه حلی دیپلماتیک حاصل شود. اما بسیاری از اعضای کنگره که به ایران اطمینان ندارند و گمان می کنند استفاده قوه قهریه اولویت دارد نمی خواهند از اوباما پیروی کنند.
خبرنگار شبکه افزود واشنگتن روز سه شنبه اعلام کرد اگر مذاکرات به اندازه کافی کارآیی داشته باشد مشکلی برای ادامه یافتن آن در روز چهارشنبه وجود ندارد. ماری هارف سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در همین چارچوب اعلام کرد مذاکرات به اندازه کافی سازنده بود تا مذاکرات در روز چهارشنبه نیز ادامه یابد. کاخ سفید هم اعلام کرده بود ترجیح می دهد به جای توافق بد هیچ توافقی حاصل نشود. باراک اوباما هم تاکید کرده بود در صورتی که راه حل دیپلماتیک عملی نباشد سایر گزینه ها همچنان روی میز خواهد بود. کاخ سفید حتی اعلام کرد در میان گزینه های موجود گزینه نظامی نیز وجود دارد.
این ترکیبی از تهدید و خوش بینی است.
برای نخستینبار در ایرانول؛ تأیید اعتبار مالیاتی دو پروژه روانکار پیشرفته
شرکت نفت ایرانول برای نخستینبار در تاریخ فعالیت خود، تأییدیه دریافت ح...
محسن رضایی: پاسخ آمریکا به شروط ایران ناکافی است؛ ابهامات باید برطرف شود
محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات...
هشدار زرد هواشناسی برای ۲۶ استان؛ احتمال بالا آمدن آب رودخانهها
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد، از فعالیت سامانه بارشی در ۲۶ اس...
آمریکا بهدنبال قطع مسیرهای زمینی تجارت ایران با همکاری ترکیه و پاکستان
وزیر خزانهداری آمریکا مدعی شد واشنگتن در چارچوب کارزار فشار اقتصادی ع...
زلنسکی: جنگ خاورمیانه و انسداد تنگه هرمز باعث افزایش قیمتها شده است
ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، با اشاره به پیامدهای اقتصادی جنگ...
مخبر: ایران برای حفظ امنیت ملی، فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه میزند
محمد مخبر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در واکنش به اظهارات اخیر مق...
تغییر مدیریتی در پتروشیمی فنآوران؛ رفیقدوست از مدیرعاملی پتروشیمی فنآوران استعفا داد | خوانزاده سرپرست شد
با پذیرش استعفای حسین رفیقدوست از مدیرعاملی شرکت پتروشیمی فنآوران، ع...
رونمایی همراه اول از نسخه ارتقایافته سوپراپلیکیشن «شاد»
وزیر آموزش و پرورش در جریان بازدید از زیرساختهای فنی و تغییرات نسخه ج...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.