علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نتایج نشست لوزان را در راستای اعتلای نظام اسلامی دانست و گفت: انقلاب اسلامی با نتایج این نشست وارد مرحله جدیدی شده است.
علی مطهری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، بیانیه لوزان را به نفع مردم و انقلاب اسلامی ایران ارزیابی کرد و افزود: با نتایج نشست لوزان مرحله جدیدی از حیات انقلاب اسلامی آغاز شده و امیدوارم امضای توافق نامه نهایی نیز به نفع ملت ایران باشد و رونق اقتصادی در کشور ایجاد شود زیرا فکر می کنم جایگاه جدیدی برای جمهوری اسلامی ایران در دنیا پدید خواهد آمد.
نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید براین که نتایج نشست لوزان باعث پیشرفت های اقتصادی و سیاسی ایران می شود، اظهار داشت: البته نکته هایی در این بیانیه وجود دارد که باید مورد نقد و بررسی بیشتر قرار گیرد، به طور مثال امضای پروتکل الحاقی را قطعا باید نمایندگان مجلس مورد بررسی و تایید قرار دهند.
مطهری همچنین گفت: تلاش های تیم مذاکره کننده هسته ای با بیانیه لوزان به بار نشست و نتیجه قابل قبولی گرفته شده است.
فرزند شهید مطهری در پاسخ به انتقادات و هجمه هایی که برضد تیم مذاکره کننده هسته ای ایران وجود دارد، خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که هنوز توافق نهایی امضا نشده که برخی این تفاهم را دو مرحله ای می دانند، بلکه فعلا چهارچوبی برای توافق حاصل شده است.
وی ادامه داد: این حرف که می گویند توافق دو مرحله ای شده، غلط است زیرا درباره جزییات هنوز مذاکره ای صورت نگرفته و هم اکنون صرفا یک بیانیه ای صادر شده است که زمینه توافق نهایی خواهد بود.
نماینده اصولگرای مجلس با بیان این که رهبر معظم انقلاب بر این بیانیه نظارت دقیق داشته اند، تصریح کرد: البته باید راه های انتقاد از نتایج نشست لوزان باز باشد، یعنی همه باید نظرات خود را درباره آن ارایه دهند.
وی افزود: متاسفانه برخی انتقاداتی که صورت می گیرد منصفانه نیست و شاید بیشتر جنبه سیاسی دارد.
تیم مذاکره کننده هسته ای ایران شامگاه پنج شنبه پس از 18 ماه مذاکره با 1+5 درباره فعالیت های هسته ای کشورمان با صدور تفاهم نامه ای در لوزان سوسیس به کشور بازگشتند.
انتقاد قالیباف از رادیکالها: بیش از این، مردم را آزار ندهید، حرفهای ترامپ را هم غرغره نکنید | برخی نه در دیپلماسی به کشور کمک میکنند، نه در جنگ
آتشبس میان ایران و آمریکا در حالی وارد روز هشتاد و پنجم شده که بر اسا...
پزشکیان: اگر رهبری مخالف بودند، مذاکرهای انجام نمیشد | ۱۲ عضو شورای عالی امنیت ملی از روند مذاکرات حمایت کردند
رئیسجمهور با اشاره به برخی اتهامات مبنی بر عدم اطاعت دولت از نظر رهبر...
جزئیات مذاکرات امروز در دوحه | تشکیل کانال ارتباط فوری برای پیگیری اجرای تفاهم اسلامآباد
معاون وزیر امور خارجه که برای پیگیری اجرای مفاد یادداشت تفاهم اسلام آب...
ونس: مذاکرات با ایران در مسیر بسیار خوبی قرار دارد | برای دستیابی به توافق با ایران با حسن نیت مذاکره میکنیم
«جی دی ونس»، معاون رئیس جمهور آمریکا اظهار داشت: «به دلیل شلیک ایران ب...
سخنگوی ارتش: امنیت کامل فضای هوایی کشور تضمین شده است
سخنگوی ارتش از آماده باش کامل نیروهای هوایی و دریایی ارتش خبر داد و گف...
وزیر جهاد: خرید از شرکتهای آمریکایی در صورت رعایت شروط، بلامانع است
نوری قزلجه درباره مذاکرات جدید با شرکتهای آمریکایی گفت: آن همکاریها...
غریبآبادی: نشستهای دوحه صرفا بهصورت سهجانبه برگزار شد | مذاکرات توافق نهایی هنوز آغاز نشده است
معاون وزیر امور خارجه و رییس هیات کارشناسی ایران اظهار کرد: جلسات هیات...
مدیرعامل بانک صادرات ایران در آیین تودیع و معارفه عنوان کرد: اعتماد مشتریان، سرمایه انسانی و ارزشآفرینی؛ سه محور توسعه پایدار بانک صادرات ایران
مدیرعامل بانک صادرات ایران با تأکید بر اینکه اعتماد مشتریان، سرمایه ا...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.