امروز ضمن معامله 196 میلیون و 710 هزار ورقه بهادار، ارزش معاملات فرابورس از یک هزار و 82 میلیارد ریال گذشت.
به گزارش روابط عمومی فرابورس ایران، معاملات 23 فروردینماه 1394 بازار فرابورس، با خرید و فروش 196 میلیون و 710 هزار ورقه بهادار به ارزش یک هزار و 82 میلیارد و 180 میلیون ریال پایان یافت.
بیشترین حجم معاملات در روز جاری مربوط به خرید و فروش 20 میلیون و 200 هزار سهم فولاد هرمزگان جنوب و بیشترین ارزش معاملات در اختیار پالایش نفت تهران با رقم 131 میلیارد و 720 میلیون ریال بود.
امروز بیشترین افزایش قیمت به سهام شرکتهای فولاد هرمزگان جنوب، کی بی سی و پالایش نفت تهران اختصاص یافت و سهام شرکت پالایش نفت تهران و فولاد هرمزگان بیشترین تأثیر مثبت را در شاخص فرابورس داشت.
از سوی دیگر، سهام شرکتهای فنآوا، بیمه نوین و آهن و فولاد ارفع با بیشترین افت قیمت مواجه شدند و آیفکس نیز با اندکی کاهش، عدد 750 واحد را نشان داد.
همچنین، امروز اوراق تسهیلات مسکن با کاهش قیمت روبرو شد و هر ورقه حق تقدم تسهیلات مسکن در جریان معاملات امروز با قیمت 72 تا 78 هزار تومان دست به دست شد.
در بازار اوراق با درآمد ثابت 90 هزار و 48 ورقه مرابحه مگا موتور معامله شد و بیشترین حجم معاملات ETF نیز به صندوق سرمایهگذاری اطلس با معامله 86 هزار و 903 سهم اختصاص یافت.
بر اساس این گزارش، نماد معاملاتی شرکت سرمایه گذاری اقتصاد نوین پس ازبرگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام و تقسیم سود نقدی هر سهم با محدودیت دامنه نوسان قیمت تا سقف 50 درصد، امروز بازگشایی شد.
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :
شما هم نظر دهید
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.