ایلنا / شرکت رجا در ایام نوروز با کاهش 5 درصدی مسافران روبرو بوده است، که البته در حمل و نقل جاده ای کاهش سفرها بیش از این میزان بوده است، که نشان دهنده کاهش مسافرت ها در ایام نوروز بوده است.
سید حسن موسوی نژاد، در نشستی خبری خود که به منظور رونمایی از «قطار زندگی» برگزار شد، ضمن اشاره به این مسئله که قطار زندگی تلاشی است در جهت جلب نظر مسافران، گفت: در ایران از کل حمل و نقل بین شهری، سهمی بالغ بر 75 درصد را حمل و نقل جاده ای، 4 الی 5 درصد را هوایی و نیز سهمی کمتر از 3 تا 4 درصد را حمل و نقل ریلی کشور به خود اختصاص داده است.
وی در ادامه افزود: میزان استفاده از حمل و نقل ریلی در قیاس با کشورهای دیگر اندک بوده و در تلاش هستیم تا میزان آن را به 10 درصد برسانیم.
مدیرعامل شرکت رجا با اشاره به کاهش سرعت حمل و نقل جاده ای در کشور، گفت: سقف سرعت در جاده های ما 120 تا 140 کیلومتر بوده و این در حالی است که در حمل و نقل ریلی، ما شاهد افزایشی سالانه بالغ بر 10 الی 15 کیلومتر در جابجابی های خود هستیم.
وی در ادامه افزود: در حال حاضر میانگین سرعت قطارها در دنیا به بیش از 400 کیلومتر نیز رسیده است، به همین دلیل سهم حمل و نقل ریلی کشور ما نیز پتانسیل افزایش را دارد.
موسوی نژاد در ادامه با اشاره به در دست احداث بودن قطار سریع السیر تهران- اصفهان، گفت: درحال حاضر قطار سریع السیر درکشور نداریم و میانگین سرعت حمل و نقل ریلی کشور ما زیر 100 کیلومتر بر ساعت است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر میزان واگن های موجود شرکت رجا در ناوگان ریلی کشور، گفت: شرکت رجا قصد دارد امسال به ناوگان خود 55 واگن اضافه کند.
وی مدعی شد که شرکت رجا 70 درصد حمل و نقل ریلی کشور را در اختیار داشته و ابراز امیدواری کرد که در آینده سهم حمل و نقل ریلی در کل مجموعه حمل و نقل کشور افزایش پیدا کند.
مدیرعامل شرکت رجا درباره وضعیت ریلی ایران در منطقه اظهار داشت: اگر از کشورهای آسیای میانه صرف نظر کنیم، ایران بیشترین خطوط ریلی را در منطقه دارد، اما در بخش سرعت، قطارهای برخی از خطوط ترکیه با سرعت 250 کیلومتر در ساعت کار می کنند.
وی در ادامه افزود: این در حالی است که ترکیه سابقه کمتری نسبت به ما در زمینه حمل و نقل ریلی دارد.
موسوی نژاد در پاسخ به سوالی مبنی بر زیان ده بودن شرکت رجا گفت: در حال حاضر قطارهای بین شهری ما دیگر زیان ده نیستند، اما اگر قرار باشد، کمکی از سوی دولت به ما نشود، مسافران باید هزینه بیشتری را بپردازند.
وی اظهار داشت: شرکت رجا در ایام نوروز با کاهش 5 درصدی مسافران روبرو بوده است، که البته در حمل و نقل جاده ای کاهش سفرها بیش از این میزان بوده است، که نشان دهنده کاهش مسافرت ها در ایام نوروز بوده است.
مدیرعامل شرکت رجا در پایان خاطرنشان کرد: تعداد واگن های درحال حرکت شرکت رجا 1300 واگن بوده، که این میزان رقمی بالغ بر 56 هزار صندلی را شامل می شود، همچنین میانگین عمر این ناوگان32 سال است.
برای نخستینبار در ایرانول؛ تأیید اعتبار مالیاتی دو پروژه روانکار پیشرفته
شرکت نفت ایرانول برای نخستینبار در تاریخ فعالیت خود، تأییدیه دریافت ح...
محسن رضایی: پاسخ آمریکا به شروط ایران ناکافی است؛ ابهامات باید برطرف شود
محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات...
هشدار زرد هواشناسی برای ۲۶ استان؛ احتمال بالا آمدن آب رودخانهها
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد، از فعالیت سامانه بارشی در ۲۶ اس...
آمریکا بهدنبال قطع مسیرهای زمینی تجارت ایران با همکاری ترکیه و پاکستان
وزیر خزانهداری آمریکا مدعی شد واشنگتن در چارچوب کارزار فشار اقتصادی ع...
زلنسکی: جنگ خاورمیانه و انسداد تنگه هرمز باعث افزایش قیمتها شده است
ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، با اشاره به پیامدهای اقتصادی جنگ...
مخبر: ایران برای حفظ امنیت ملی، فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه میزند
محمد مخبر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در واکنش به اظهارات اخیر مق...
تغییر مدیریتی در پتروشیمی فنآوران؛ رفیقدوست از مدیرعاملی پتروشیمی فنآوران استعفا داد | خوانزاده سرپرست شد
با پذیرش استعفای حسین رفیقدوست از مدیرعاملی شرکت پتروشیمی فنآوران، ع...
رونمایی همراه اول از نسخه ارتقایافته سوپراپلیکیشن «شاد»
وزیر آموزش و پرورش در جریان بازدید از زیرساختهای فنی و تغییرات نسخه ج...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.