Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

برخی کشورها حرکت به سوی رادیوی دیجیتال / Digital Audio Broadcasting را آغاز کرده‌اند اما تاکنون کشوری نبوده که اعلام کند قصد تعطیلی دائم رادیوی اف ام را دارد.
به گزارش خبرآنلاین مسئولان نروژی اخیراً اعلام کرده‌اند که به عنوان اولین کشور توسعه‌دهنده رادیوی دیجیتال قصد دارند تا سال 2017 رادیوی اف ام را در این کشور برای همیشه تعطیل کنند.
وزیر فرهنگ نروژ ضمن اعلام این خبر نقشه‌های خود برای خاموش کردن دائم رادیو اف ام تا سال 2017 را در سراسر کشور اعلام کرد.
نروژ یازده سالی است که روی توسعه کانال‌های دیجیتال خود اقدام کرده (گران‌تر از اف ام) و تعداد آن را به 42 رسانده، درحالی‌که این کشور در سطح ملی فقط 5 کانال رادیویی به صورت اف ام و سراسری در حال پخش دارد.
البته خطر نقصان و تاریک شدن مردم مناطق در اثر این قطعی دیده می‌شود اما وزیر فرهنگ با این استدلال که بیش از 50 درصد مردم از رادیوی دیجیتال استفاده می‌کنند، این خطر را کم‌اهمیت جلوه داد.
به هر حال تأکیدات وزیر فرهنگ نروژ دلیل بر رضایت عمومی نیست اما این دولت مصمم است تا جمعیت 5.1 میلیونی خود را به‌طور کامل دیجیتال کند.
انتقال مردم به عصر دیجیتالی شاید در کشورهای کوچکی مانند نروژ جواب دهد اما در کشورهایی مانند امریکا قطعاً چالشی بزرگ خواهد بود.
گفتنی است پخش رادیویی دیجیتال / DAB استانداردی برای پخش دیجیتال صوتی است که برای بهتر کردن این سیستم در برابر اف ام به جای کدک قدیمی لایه دوم MPEG1 از کدک AAC استفاده می‌شود.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24