Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

 علی کفاشیان دوباره صدا و سیما را تهدید کرد که اگر حق پخش را پرداخت نکنند، دوربین ها را به ورزشگاه ها راه نمی دهند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ رئیس فدراسیون فوتبال در آخرین مصاحبه اش صدا و سیما را تهدید کرد که اگر حق پخش را ندهند، جلوی پخش دیدارهای لیگ برتر را می گیرند. کفاشیان گفت: «صداوسیما هنوز پولی را به ما پرداخت نکرده است و باید رایزنی‌هایی را با این سازمان داشته باشیم و مطمئن باشید در صورت پرداخت نشدن حق پخش جلوی پخش دیدارهای لیگ برتر را می‌گیریم و در ابتدا نیز از دیدارهای پرسپولیس و استقلال شروع می‌کنیم.»
این برای اولین بار نیست که فدراسیون فوتبال، سازمان صدا و سیما را تهدید می کند. درگیری فدراسیون و صدا و سیما قدمت چند ساله دارد که البته در لیگ برتر امسال چند هفته از ورود دوربین های تلویزیون به ورزشگاه ها ممانعت شد. امسال با اینکه فدراسیون فوتبال از موضع خود کوتاه نیامد و چند هفته اجازه نداد مسابقات پخش شود، اما در نهایت عده ای از تیم ها پشت فدراسیون را خالی کردند و اعتراض کردند که چرا بازی ها پخش مستقیم نمی شود.
فدراسیون هم رقم کمی روی حق پخش اولیه کشید و اجازه داد دوربین ها وارد ورزشگاه ها شوند. این قضیه بدون سر و صدا پیش رفت و دیگر حرفی از آن زده نشد تا اینکه امروز کفاشیان دوباره پرونده را باز کرد. حالا این بار باید دید که فدراسیون مقابل صدا و سیما کوتاه می آید یا باز هم بدون اینکه پولی بگیرد، دوربین ها را به ورزشگاه ها راه می دهد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24