Bourse24 Ads 209
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 229
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 220
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 228
تبلیغ بورس24

مدیرکل استاندارد تهران با تأکید بر توقیف حدود ۳۶ هزار بستنی غیراستاندارد در سال گذشته در این استان، نسبت به مصرف بستنی‌های بدون نشان استاندارد هشدار داد.
به گزارش تسنیم؛ این بستنی‌ها که غیراستاندارد بودند از مراکز تولید و عرضه در استان و توسط بازرسان و کارشناسان استاندارد در سال 93 توقیف شده است.

براساس این گزارش، از آنجا که بستنی از خامه، شیر، تخم‌مرغ، ژلاتین، شکر، مغز خشکبار، میوه‌ها و طعم‌دهنده‌ها تشکیل می‌شود از حساسیت زیادی برخوردارند و در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی، احتمال بروز هر نوع آلودگی و به تبع آن ایجاد مسمومیت در مصرف‌کننده افزایش می‌یابد؛ به همین منظور در خرید این خوراکی باید به تاریخ تولید و انقضا و نشان استاندارد توجه کرد.

از دیگر نکاتی که در مصرف بستنی‌های بسته‌بندی شده باید مورد توجه داشت، نگهداری بستنی در فریزر و سردخانه های 18ـ درجه سانتیگراد و نرم نبودن بستنی (بستنی نرم‌شده قابل مصرف نیست، چون میکروب‌ها در آن به شدت زیاد می‌شود) است، چنانچه بستنی هر چند کوتاه‌مدت، از دمای 18ـ خارج شود و مجدداً به این دما بازگردانده شود، متحمل شوک حرارتی شده و کشدار و آدامس‌گونه و در نتیجه غیرقابل مصرف می‌شود.

در مورد بستنی‌های باز و فله‌ای نیز که خوردن آن توصیه نمی‌شود،نکاتی از این قبیل را باید مورد توجه داشت: بستنی سنتی باید از شیر پاستوریزه تهیه شود، ظروف و قاشق‌های برداشتن بستنی مرتباً باید تعویض شود، بستنی را باید در قیف یا لیوان کاغذی استفاده کرد؛ زیرا ریختن بستنی در ظرف‌های بلور و مخلوط کردن آن با هم، عامل سرایت بیماری می‌شود. 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 193


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 188
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 206
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24