Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

رهبر جمهوری‌خواهان مجلس سنا می‌گوید نتایج رأی‌گیری کنگره درباره توافق جامع هسته‌ای بین ایران و گروه ۱+۵ تنها در دوران رئیس‌ جمهور فعلی این کشور معتبر نخواهد بود.
به گزارش فارس، «میچ مک‌کانل»، رهبر جمهوری‌خواهان مجلس سنا روز پنجشنبه گفت نتیجه رأی ‌گیری کنگره آمریکا درباره توافق جامع هسته‌ای با ایران برای دولتهای بعد از دولت فعلی آمریکا هم معتبر خواهد بود.

به گزارش هیل، وی گفت: «اگر رئیس‌جمهور بعد از اوباما بخواهد نظر کنگره درباره توافق جامع را بداند، عدم تصویب (این توافق) علامتی قاطع مبنی بر مخالفت کنگره با رفع تحریم ‌ها است.»

کمیته روابط خارجی مجلس سنا سه‌شنبه شب (25 فروردین) با رأی مثبت تمام 19 عضو، از جمله 9 سناتور دموکرات خود طرح موسوم به «بازبینی کنگره در توافق هسته ‌ای» را با اصلاحاتی نسبت به نسخه اولیه به تصویب رساند.

این طرح که به ابتکار «باب کورکر» سناتور جمهوری‌خواه و رئیس کمیته روابط خارجی تهیه شده اجرای توافق هسته ‌ای را به تصویب کنگره منوط می‌ کند. بر اساس این طرح، دولت باراک اوباما باید در صورت حصول هر گونه توافقی با ایران، آن را ظرف 5 روز به کنگره ارائه دهد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24