Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

 رئیس سازمان بورس با بیان اینکه از تقاضای ورود شرکت‌های سهامی به بورس حمایت می شود، گفت: زمانی که حجم بورس رشد یابد، این بازار قوی‌تر می شود.

محمد فطانت درگفت و گو با خانه ملت درباره ضرورت دست‌یابی به سیاست های اقتصاد مقاومتی گفت: بورس با توجه به سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی شرایط واگذاری شرکت‌های دولتی را فراهم کرده و دراین زمینه قانون مجلس کار را به سرانجام رسانده است.

وی ادامه داد: موضوعاتی مانند سهام عدالت به سرانجام نرسیده و باید برنامه ریزی خاصی صورت گیرد و درصورت ارائه لایحه دولت و تصویب آن مشکل حل خواهد شد . براین اساس مالکان سهام عدالت،دارنده سهام یک شرکت خاص نمی شوند،بلکه سهامدار تمامی شرکت‌های مشمول اصل 44 می شوند.

فطانت تصریح کرد:اگر صندوق‌های قابل معامله درکل کشور تشکیل شود،سهامداران از مزیت پرتفوی (سبدسهام) و کاهش ریسک برخوردار می شوند.

وی ادامه داد: زمانی که حجم بورس رشد یابد بازار قوی‌تر خواهد شد. بنابراین باید به حجم بازار اضافه شود . یکی از راهکارها برای انجام این مهم عرضه اولیه سهام است. به عبارتی باید فضایی فراهم شود تا شرکت‌های سهامی خاص و شرکت‌هایی با سهامداران محدود در بورس حضور یابند .

این مقام مسئول با بیان اینکه البته تا پایان خرداد ماه عرضه اولیه انجام نمی شود، ادامه داد: این سیاست ها در راستای بند یک سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری بوده که بر مشارکت دادن تمامی مردم در اقتصاد کشور تاکید دارد.

فطانت درباره افزایش سرمایه شرکت‌ها گفت:مسیر افزایش سرمایه شرکت ها تسهیل شده و دراین زمینه مقرر شده بود تا 27 هزار و 500 میلیارد تومان این مهم انجام شود که نیمی از آن محقق شده و نظارت کافی نیز در این زمینه اعمال شده است. اگر اطلاعات کافی ازسوی شرکت‌ها ارائه شود؛سازمان بورس بررسی‌های لازم را انجام داده و ایرادات را منعکس و برطرف می کنند.

وی با تاکید بر ضرورت حفاظت از سرمایه داران خرد گفت: دقت نظرهای کارشناسی در بورس انجام می شود، موضوع افزایش سرمایه شرکت ها در اولویت بوده و تامین مالی از طریق بنگاه به صورت اوراق است. البته موضوعات مذکور به رونق بازار ثانویه بستگی دارد و انجام این مهم باید براساس تعادل صورت گیرد.

به گفته وی سازمان بورس از تقاضای ورود شرکت‌های سهامی به بازار سهام حمایت می کند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24