Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

 رییس جمهوری در اجتماع بزرگ مردم آذربایجان شرقی در ورزشگاه تختی تبریز با تاکید بر اینکه "پایان مذاکرات هسته ای به حول و قوه الهی افتخاری برای ملت بزرگ ایران خواهد بود"، گفت: دولت یازدهم ، مسیر پیشرفت و رونق اقتصادی را با همه مشکلات، با قدرت ادامه خواهد داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در میان شعارهای حمایت آمیز مردم آذربایجان شرقی تصریح کرد: "مسیر را برای رونق اقتصادی و رفاه عمومی و پیروزی در مذاکرات هسته ای به شرطی که طرف مقابل ما زیاده خواه نباشد، ادامه می دهیم."
رییس جمهوری با اشاره به اینکه "ملت ما صدا و ندای واحدی در برابر بدخواهان دارد"، اظهارداشت: امروز در صحنه بین المللی به یک نقطه بسیار مهم رسیده ایم و در حال شکست دادن نهایی، طرح ایران هراسی در سطح دنیا هستیم .
دکتر روحانی گفت: ملت، دولت ، رهبری معظم انقلاب و نظام ما ، در یک تلاش منسجم و هماهنگ ، چهره واقعی ملت بزرگ ایران را به جهانیان معرفی کرده و معرفی خواهیم کرد.
رییس جمهوری با تاکید بر اینکه "ما در این کشور نشاط را می خواهیم و فکر نمی کنم کسی باشد که از خوشحالی مردم ناراحت باشد و از پیروزی ملت ایران در مذاکرات هسته ای نگران شود"، افزود: کسی حق ندارد از جیب و جانب مردم شعار دهد و در جامعه افراطی‌گری و شعارزدگی ایجاد کند و کاری کند که مردم نگران امنیت و آینده کشور شوند.
رییس شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه " باید باوجود اختلاف نظرها در مسیر اهداف ملی، متحد و یکپارچه باشیم" ، گفت: امنیت ، ثبات و آرامش در سراسر کشور نه تنها حاکم است بلکه امید ملتهای منطقه و چشم آنها به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مردم بزرگ ایران است.
دکتر روحانی افزود:امروز در صحنه بین المللی سرداران مذاکرات و دیپلماسی، برای ملت ایران غرور و افتخار آفریده اند و مردم ما پشتیبان مذاکره کنندگان هستند.
رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود گفت:استان آذربایجان شرقی، استان مقام معظم رهبری و علما است و اینجا سرزمین عرفان ، ادب ، سیاست و شجاعت و سرزمین قهرمانانی چون ستارخان ، باکری و ادیب شیرین سخنی چون شهریار است.
دکتر روحانی همچنین در ابتدای سخنان خود با اشاره به رویداد اخیر در ورزشگاه این شهر در جریان مسابقات فوتبال گفت:هیچکس نمی تواند با احساسات مردم بزرگ ایران آن هم مردم قهرمان آذربایجان و تبریز بزرگ بازی کند، اگر کسی در حادثه اخیر مقصر باشد تردید نکنید که دولت با همه توان برای تنبیه او ایستادگی خواهد کرد.
رییس جمهوری اظهارداشت: تیم تراکتورسازی دیگر تنها متعلق به آذربایجان نیست بلکه متعلق به ایران است؛ تیمی که آرزوی قهرمانی او را در مسابقات آسیایی خواهیم داشت.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24