بلوک 51 درصدی پتروشیمی امیر کبیر به بانک رفاه کارگران رسید.
به گزارش خبرنگار بورس24 ،تاپیکو و صندوق بازنشستگی صنعت نفت امروز 1.8 میلیارد سهم پتروشیمی امیر کبیر را با قیمت 950 تومان روی میز فروش گذاشت و بانک رفاه این بلوک 51 درصدی را خرید.
خبر تکمیلی اول:
51درصد از سهام "شکبیر" طی مزایده امروز به بانک رفاه رسید.
وحید باقری، معاون مالی و اقتصادی تاپیکو و عضو هیات مدیره این شرکت از واگذاری سهام پتروشمیی امیر کبیر خبر داد و به خبرنگار بورس24 گفت: 51درصد بلوک مدیریتی پتروشیمی امیر کبیر با قیمت 950تومان، به بانک رفاه رسید.
به گفته وی،طی مزایده امروز ، یک میلیارد و 862ملیون سهم از پتروشیمی امیر کبیر به بانک رفا واگذار شد. هلدینگ نفت و گاز پتروشیمی تامین 32درصد و شرکت تابان فردا( صندوق بازنشستگی نفت ) 19درصد از سهام خود را در "شکبیر " واگذار نمودند.
باقری در خصوص میزان سودآوری این واگذاری و تاثیرات آن روی شرکت گفت: با این واگذاری انجام شده، حدود 1000میلیارد تومان (955 میلیارد تومان)سود غیر عملیاتی محقق شد.
خبر تکمیلی دوم:
تاپیکو و تابان فردا امروز 51.71 درصد از سهام " شکبیر" (معادل 1.86 میلیارد سهم) را به بیش از 1.7 هزار میلیارد تومان و به قیمت پایه هر سهم 950 تومان و به صورت 50 درصد نقد و باقی اقساط روانه میز فروش کردند.این بلوک شامل بیش از 694 میلیون و 104 هزار سهم تابان فردا و 1.1 میلیارد تاپیکو است که از طریق کارگزاری صبا تامین در بازار پایه عادی فرابورس و با حداقل سپرده 53 میلیارد تومانی عرضه شد.
پتروشیمی امیرکبیر با سرمایه اسمی 360 میلیارد تومانی از مرداد 90 با قیمت 177 تومانی هر سهم وارد بازار پایه فرابورس شده و شرکت های تاپیکو، نوید زرشیمی و تابان فردا با مالکیت 31.9 ، 20 و 15.8 درصدی ،سهامداران اصلی آن بشمار می روند.شرکت صادرفر و ساتا هم 10.2 و 3.08 درصد از سهام این شرکت را در اختیار دارند.
برپایه این گزارش، ساتا 11 آذر سال گذشته اقدام به عرضه و فروش بلوک 1.08 درصدی پتروشیمی امیرکبیر به قیمت پایه هر سهم 1221 تومان و به ارزش 47.6 میلیارد تومان در بازار پایه فرابورس کرد اما بعداز ظهر همان روز مشخص شد این معامله به تایید مسئولان فرابورس نرسیده است. یک روز بعد هم نماد معاملاتی این شرکت به دلیل برگزاری مجمع عادی به طور فوق العاده و انتخاب اعضای هیئت مدیره بسته شد که طی آن با ثابت ماندن 4 عضو حقوقی قبلی و ورود گروه تابان فردا و خروج سرمایه گذاری صندوق بازشستگی همراه بود.
در این میان هلدینگ نفت و گاز پارسیان 29 آذر 93 اقدام به عرضه 2.23 درصد سهام شکبیر به قیمت پایه هر سهم 9 هزار و 59 ریال و به ارزش 72.9 میلیارد تومان به صورت یجا و نقد در بازار پایه فرابورس کرد. ساتا هم اوایل دی ماه باردیگر اقدام به عرضه بلوکی کرده بود که معامله ای انجام نشد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.