Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

در حالی که مدیران مخابرات از کاهش درآمد این شرکت پس از اجرای هم‌کدی تلفن ثابت گلایه دارند، مدیرعامل مخابرات ایران جزئیات کاهش درآمد این شرکت را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، علیرضا صیدی امروز در مراسم افتتاح 370 پروژه مخابراتی تهران و البرز با تشریح جزئیات کاهش درآمد شرکت مخابرات تهران و البرز پس از اجرای هم‌کدی تلفن ثابت اظهار داشت: با اعلام تعرفه‌های هم‌کدی درآمد مکالمه ثابت به ثابت داخل استانی 37 درصد، درآمد تلفن ثابت به ثابت خارج استانی 7 درصد و درآمد تلفن ثابت به سایر اپراتورها 5 درصد کاهش یافته است.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران افزود: در این مدت همچنین درآمد تلفن ثابت به تلفن همراه اول 6 درصد افزایش یافته که ناشی از گسترش شبکه همراه اول بوده است.
وی گفت: رواج پیام‌رسان‌های رایگان موبایلی ترافیک داخل استانی و بین‌استانی تلفن ثابت را کاهش داده است.
صیدی تصریح کرد: از سوی دیگر قیمت حق اتصال هر خط تلفن ثابت 50 هزار تومان است درحالی که به‌طوری‌که میانگین 10 ساله نشان می‌دهد هزینه تمام شده هر خط ثابت حدود یک میلیون تومان بوده است. برای مثال در پروژه مسکن مهر پرند هزینه تمام شده هر خط تلفن ثابت 1 میلیون و 300 هزار تومان برای مخابرات تمام شده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران افزود: این درحالی است که بازگشت سرمایه برای مثال در پرند 42 سال و در شبکه‌های قدیمی 35 سال طول می‌کشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حیاتی بودن سرویس‌دهی تلفن ثابت در کشور گفت: اگر یک روز ارتباط تلفن ثابت بانک‌ها قطع شود کار آنها مختل خواهد شد، اما این درحالی است که از هر تراکنشی که روی هر POS انجام می‌شود، بانک‌ها 1.5 ریال به مخابرات می‌دهند.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آمارهای به روز کردن تلفن ثابت در استان تهران یادآور شد که آمارهای این بخش با تأکید رئیس هیأت مدیره شرکت مخابرات ایران به حاضران اعلام می‌شود.
صیدی توضیح داد، تا پایان سال 92 حدود 53 هزار فیش تلفن ثابت که بیش از یک ماه در نوبت بوده‌اند، داشتیم. در سال 93 563 هزار فیش جدید فروخته شد که اکنون از تمام این تقاضاها 20 هزار فیش تلفن ثابت در تمام استان البرز و تهران در نوبت باقی مانده‌اند و باقی تقاضاها پاسخ داده شده‌اند.
وی ادامه داد: از 20 هزار تقاضای در نوبت مانده 11 هزار مربوط به استان البرز و 8 هزار مربوط به استان تهران است و 50 درصد تقاضاهای باقی‌مانده مربوط به مسکن مهر است.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24