Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

ایسنا / دبیرکل کانون عالی شوراهای اسلامی کار با هشدار نسبت به پیامدهای اجتماعی پایین بودن دستمزد، پیشنهاد کرد: جلسات بررسی دستمزد ماهانه در شورای عالی کار تشکیل شود.

رحمت الله پورموسی اظهار کرد: مسوولان اعلام می‌کنند که حقوق کارگران پایین است و این حقیقت را قبول دارند حتی کارفرمایان اظهار تعجب می‌کنند از اینکه کارگران با این حقوق چطور زندگی می‌کنند اما متاسفانه دستمزد کارگران همچنان پایین است.
وی سهم مزد در قیمت تمام شده را بین 5 تا 7 درصد دانست و گفت: این در حالی است که در برخی کشورها این سهم تا 63 درصد است لذا باید به کارگر به عنوان یک نیروی مولد و پویا که همواره در صف اول تولید ایستاده و در تمام برهه‌ها و عرصه‌های نظام حضور داشته بها بدهیم و توجه بیشتری به حقوق و دستمزد او معطوف کنیم.
دبیرکل کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور در ادامه با هشدار نسبت به پیامدهای اجتماعی پایین بودن دستمزد، گفت: نیروی کاری که دستمزدش پایین باشد در اولین گام ناچار است برای امرار معاش خود و خانواده وقت و انرژی بیشتری بگذارد، به شغل‌ دوم و سوم روی آ‌ورد یا به شیفت‌های طولانی کار تن بدهد که هر دو حالت پیامدهای ناگواری به دنبال دارد.
پورموسی افزود: وقتی کارگر زمان بیشتری را بیرون از خانه و در کارگاه سپری کند عواطف اجتماعی در خانه از بین می‌رود و با روی آوردن به شغل دوم عملا فرصت اشتغال را از یک فرد دیگر می‌گیرد که این امر به افزایش نرخ بیکاری در جامع منجر می‌شود.
به گفته وی بخش اعظمی از حواث ناشی از کار به دلیل انجام کار مداوم و مستمر اتفاق می‌افتد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24