Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

 وزیر تعاون، کار ورفاه اجتماعی در پیامی تسلیتی به جامعه تولید وکار ضمن ابراز همدردی با خانواده کارگران متوفی در حادثه ناشی از کار شرکت ذوب آهن اصفهان دستور رسیدگی به موضوع را صادرکرد.

به گزارش خراسان؛در پیام علی ربیعی آمده است متاسفانه در ایام شبهای قدر ودرآستانه اذان صبح بر اثر حادثه ناشی از کار سه نفر از کارگران سخت کوش کشور که در یکی از سخت ترین مشاغل کشور برای تحقق اهداف توسعه ملی در تلاش بودند جان خود را از دست دادند. وی همچنین برای رسیدگی به موضوع معاون روابط کار این وزارتخانه را مامور بررسی علت بروز حادثه کرده و هیاتی را به سرپرستی معاون روابط کار وزارت تعاون ، کار ورفاه اجتماعی وبازرسان کار به استان اصفهان اعزام کرد. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی معاون روابط کار خود را مکلف کرد ظرف مدت سه روز دلایل بروز حادثه را به وی گزارش نماید. ربیعی همچنین رییس سازمان تامین اجتماعی را مکلف کرد تا امکانات درمانی لازم را در مراکز درمانی استان ودر صورت لزوم خارج از استان برای مصدومان فراهم سازد. همچنین مدیرکل تعاون ، کار ورفاه اجتماعی استان اصهان نیز مکلف شد تا با مراجعه به خانواده درگذشتگان و مصدومان اقدامات لازم را بعمل آورد.

گفتنی است در ساعات چهار بامداد امروز سه نفر از کارگران شرکت ذوب آهن اصفهان در حادثه انفجار کانورتور شرکت ذوب آهن اصفهان فوت شدند و 6 نفر نیز در این حادثه دچار مصدومیت شدند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24