Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

شانا / وزیر نفت ایران و قائم مقام صدراعظم آلمان در جلسه ای مشترک بر حل مسائل بانکی و بیمه ای برای شکل گیری روابط دو جانبه تاکید کردند.

بیژن نامدار زنگنه ، وزیر نفت و زیگمار گابریل ، قائم مقام صدر اعظم آلمان در جلسه مشترک هیاتهای بلندپایه ایران و آلمان که امروز (دوشنبه ٢٩ تیرماه) برگزار شد، با اشاره به روابط دیرینه دو کشور در گذشته،  بر حل مسائل بانکی و بیمه ای تاکید کردند.
در این نشست، وزیر نفت ایران ، زمینه های مختلف همکاری را میان دو کشور  در زمینه نفت ، گاز ، پالایش و پتروشیمی و دیگر بخشهای اقتصادی ایران تشریح کرد و با اشاره به این که ایران با ١٢ سال گذشته تفاوتهایی دارد، تصریح کرد: شرکتهای آلمانی باید برای همکاری با شرکتهای ایرانی این موضوع را در نظر بگیرند؛ به عنوان نمونه برخی تجهیزات که در گذشته وارد کشور می شده است هم اکنون در ایران تولید و در برخی زمینه ها ایران صاحب تکنولوژی شده است.
 قائم مقام صدر اعظم آلمان نیز در این نشست با تایید سخنان وزیر نفت ایران درباره تفاوت ایران با ١٢ سال گذشته، به نیازمندیهای اقتصاد آلمان اشاره کرد و گفت: هدف آلمان از این سفر صرفا عرضه محصولات به ایران نیست.
وی گفت: اقتصاد آلمان به مواد خام نیاز دارد و ایران می تواند شریک مطمئنی در این زمینه باشد؛ ضمن این که دو کشور در بسیاری از زمینه های اقتصادی نیز می توانند همکاری کنند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24