سخنان منسوب به ولادیمیر پوتین درباره اردوغان و ترکیه تکذیب شد.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، روز گذشته خبری درباره اظهارات ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه درباره رجب طیب اردوغان، همتای ترکیه ای اش در برخی از سایت ها از جمله سایت خبری T24 منتشر شد که منبع خبری خود را "مسکو تایمز" اعلام کرده بودند.
امروز مشخص شد که این خبر صحت ندارد و سایت خبری T24 با عذرخواهی از رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد که این خبر پیش از ویرایش سردبیری منتشر شده و اصل خبر از روی سایت برداشته شده است.
در خبر منتشر شده آمده بود که ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه با احضار "امید یاردیم"، سفیر ترکیه در مسکو با مورد خطاب قرار دادن اردوغان به عنوان "دیکتاتور" گفت که اردوغان در سوریه از آدلف هیتلر خطرناک تر است و وی به همراه تروریست های داعش می تواند به جهنم برود.
به نقل از پوتین همچنین عنوان شده بود که روسیه میتواند سوریه را برای ترکیه، عربستان و متحدانشان به یک استالینگراد بزرگ تبدیل کند!
پس از انتشار این خبر در رسانه های مختلف داخلی و خارجی و بازتاب گسترده ای که داشت برخی سایت های خبری مانند T24 با صدور بیانیه ای و برداشتن اصل خبر اعلام کردند که این خبر ادعایی بیش نیست و از مخاطبان خود عذرخواهی کردند.
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :
شما هم نظر دهید
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.