Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

درحالی رئیس انجمن خودروسازان خواستار افزایش قیمت خودرو به‌دلیل افزایش هزینه‌ها و سپردن قیمت به بازار شده که رئیس شورای رقابت ضمن مخالفت با گرانی پاسخ داد: اکنون دلال‌بازی برداشته شده، شما می‌خواهید دوباره این پدیده را راه بیندازید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رضا شیوا در برنامه گفتگوی ویژه خبری افزود: همه صنایع کشور در رکود هستند و مجبورند محصولات خود را زیر قیمت بفروشند، در شرایط رکود نباید قیمت‌ها را افزایش داد.
وی در پاسخ به سخنان رئیس انجمن خودروسازان مبنی بر تعیین قیمت خودرو در حاشیه بازار گفت: در حالی که اکنون دلال بازی برداشته شده است شما می‌خواهید دوباره این پدیده را راه بیندازید.
شیوا گفت: باید از هر نظر برای تولید برنامه ریزی کرد و شورای رقابت برای تعیین قیمت‌ها کار علمی و براساس دستورالعمل کار می‌کند.
وی گفت: اینکه بازار خودرو با رکود روبه‌روست به‌دلیل سیاست انقباضی دولت برای مهار تورم و کاهش قدرت خرید مردم است.
احمد نعمت‌بخش رئیس انجمن خودروسازان نیز در این برنامه گفت: دلیل درخواست خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات خود افزایش هزینه‌ها در مقایسه با سال گذشته است.
وی افزود: سال گذشته خودروسازان ارز مبادله‌ای 2540 تومان دریافت می‌کردند و امسال ارز 2960 تومان می‌گیرند که 16 درصد افزایش یافته است، تعرفه فولاد نیز از 4 و 6 درصد به 10 و 15 درصد افزایش یافته، دستمزدها نیز 17 درصد در مقایسه با سال گذشته افزایش یافته است.
نعمت‌بخش گفت: شورای رقابت سال گذشته مجوز افزایش 3درصدی قیمت‌ها را به خودروسازان داد اما امسال اجازه افزایش قیمت‌ها را نداده است.
رئیس انجمن خودروسازان افزود: خودروسازان داخلی اکنون زیان می‌دهند اما در تلاشند تسهیلاتی را برای خریداران فراهم کنند.
وی گفت: دلیل کاهش قیمت خودروهای وارداتی ماندن طولانی‌مدت خودروهای یکی از واردکنندگان در گمرک است و چون مدل خودروها سال 2014 است این وارد کننده تخفیف قابل ملاحظه‌ای را به خریداران داده است.
نعمت‌بخش وضع بازار را به‌دلیل آثار روانی عملکرد صدا و سیما و رسانه‌ها در جهت ایجاد توقعات بیجا از دولت آقای روحانی دانست.
وی گفت: قرار نیست به‌زودی خودروسازان اروپایی و آمریکایی در کشور خط تولید راه اندازی کنند و اگر این اتفاق بیفتد دست‌کم عرضه آن خودرو در بازار دو سال زمان می‌برد.
دبیر انجمن خودروسازان افزود: نباید برای خودروسازان قیمت تعیین کرد و قیمت گذاری محصولات این شرکت‌ها را باید به حاشیه بازار سپرد.
علی ارسلان منصوری رئیس اتحادیه نمایشگاه‌های خودرو نیز در این برنامه گفت: تا زمانی که کیفیت خودروهای داخلی این‌گونه باشد استقبالی از این تولیدات نمی‌شود.
وی افزود: اکنون خودروهای وارداتی با قیمت مناسب‌تر از گذشته عرضه می‌شود و با این روند فروش محصولات داخلی با مشکل بیشتری روبه‌رو خواهد شد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24