Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

 شهروندان تهرانی از فرداشب (یکشنبه 25 مرداد)، 45 شب فرصت دارند برای دیدن طهران قدیم و قدم زدن در فضای آن دوره، به باغ موزه قصر بروند.

به گزارش ایسنا؛حسین هوشیار، رییس باغ‌موزه قصر در نشست خبری جشنواره "طهران قدیم" که با عنوان «طهران در قصر» برگزار خواهد شد، اظهار کرد: با توجه به معماری خاص باغ موزه قصر، فکر کردیم این مکان می‌تواند جایی برای رصد اصالت‌ها و سنت‌های اصیل ایرانی باشد. بنابراین تصمیم گرفتیم جشنواره «طهران قدیم» را در این مجموعه کلید بزنیم تا کسانی که دل‌شان برای آداب و سنت‌های اصیل ایرانی تنگ شده بتوانند با این بهانه به گذشته بروند و نسل جوان هم با آن آشنا شوند.

خیمه‌شب‌بازی، روحوضی و سیاه‌بازی، نقالی و پرده‌خوانی، سُرنا نوازی، نمایشگاه اتومبیل‌های قدیمی، اجرای بیش از 80 نمایش خیابانی با گروه‌های حرفه‌ای و آماتور و حضور تیم‌های هنری تدارک دیده شد

او افزود: این جشنواره در 45 شب از ساعت 17 تا 24 به صورت یک جشنواره تابستانی میزبان علاقه‌مندان خواهد بود. پوشاک تهران قدیم، خوراک آن دوره، تفریحات و بازی‌های قدیم، بازی‌های بومی و محلی، نمایش‌های آیینی، خیه برای فضاسازی آن دوره از برنامه‌های این جشنواره است.

هوشیار همچنین بیان کرد: در بخش جنبی جشنواره طهران قدیم قرار است در روزی با عنوان روز سینما از مرحوم علی حاتمی و آثار او به عنوان کارگردانی که حق بزرگی در حفظ و نشان دادن اصالت‌های تهران قدیم بر گردن ما دارد، تجلیل شود. در این روز از عوامل فیلم «مادر» ساخته مرحوم علی حاتمی نیز تجلیل خواهد شد. همچنین یاد مرحوم مرتضی احمدی به عنوان صدای طهران قدیم گرامی داشته خواهد شد.

مدیر باغ‌موزه قصر به حضور 70 بازیگر با لباس‌های قدیمی در طول این جشنواره در مجموعه باغ موزه قصر اشاره کرد و گفت: این بازیگران با لباس‌های آن دوره در مجموعه تردد می‌کنند. درشکه و شهرفرنگ و دکورهای بازارها و مغازه‌های قدیم تهران در محوطه باغ -موزه در نظر گرفته می‌شود تا مخاطبان بتوانند از آن‌ها بازدید کنند و با فضای آن دوره بیشتر آشنا شوند. این دکورها پس از پایان جشنواره در باغ -موزه نگه‌داری می‌شود. دبیرخانه دائمی این جشنواره نیز همزمان با افتتاح جشنواره برقرار خواهد بود تا هر سال این بحث نهادینه شود.

این جشنواره از 25 مرداد تا 10 مهرماه ادامه خواهد داشت و بازدید از آن در این ایام رایگان است.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24