Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

فرانس پرس نوشت: شماری از شهروندان ، اکثرا از ایرانیان ساکن در خارج از این کشور ،از طریق شبکه های اجتماعی تجمعاتی را در سرتاسر جهان برای حمایت از توافق هسته ای بین ایران و قدرت های بزرگ درخواست کردند.

به گزارش انتخاب، فرانس پرس نوشت: این ابتکار را که « روز بین المللی صلح » نامگذاری شده است « دهها نفر از داوطلبان در بیش از60 کشور بزرگ آمریکای شمالی در اروپا ،‌استرالیا و آسیا » مطرح کرده اند.

این داوطلبان در بیانیه ای اعلام کردند به هیچ گروه و حزب سیاسی وابسته نیستند.

این بیانیه اعلام کرد:« هدف از درخواست برای تجمعات در شهرهایی مانند لندن ، پاریس ،‌واشنگتن ، نیویورک ،‌اتاوا ،‌سیدنی ، توکیو و سئول« نشان دادن حمایت از این توافق است که جهان و خاورمیانه را امن تر خواهد کرد ،‌ایرانی ها را از تحریم های سخت اقتصادی راحت و امکان ازسرگیری روابط مسالمت جویانه را بین ایران و آمریکا فراهم خواهد کرد.»

این بیانیه افزود:« زمان آن فرا رسیده است که کشورهای قدرتمند و بانفوذ منطقه با هم متحد شوند و برای صلح و ثبات همگان تلاش کنند.»

این بیانیه اعلام کرد :« توافق هسته ای نخستین مرحله در این مسیر است .»

توافقنامه چهاردهم ژوئیه که در وین بین ایران و شش قدرت بزرگ (‌انگلیس ، فرانسه ،‌آلمان روسیه ، چین و آمریکا ) منعقد شد محدود کردن برنامه هسته ای ایران را در برابر لغو تحریم های بین المللی که از سال 2006 علیه اقتصاد این کشور برقرار شده است ،‌فراهم می کند.

باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکاو جان کری وزیر امور خارجه این کشور از زمان انعقاد این توافق همواره از آن در برابرمخالفت شمار زیادی از نمایندگان کنگره آمریکا که قرار است سپتامبر درباره این توافق اعلام نظر کنند،‌ دفاع کرده اند. 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24