عصر روز سه شنبه همزمان با شب میلاد با سعادت هشتمین اختر تابناک ولایت و امامت، حرم رضوی در اجتماع رضویون گلباران شد.
به گزارش ایسنا آیین باشکوه گلباران حرم رضوی همراه با حضور بی شمار زائران و مجاوران انجام شد.
در اجتماع ارادتمندان به امام رضا(ع) مهدی سماواتی، احمد واعظی، ابراهیم قانع، هادی الهی مدیحه سرا و آیت الله سعیدی، تولیت آستان مقدسه حرم حضرت معصومه (س) به سخنرانی و مدیح سرایی پرداختند و پس از پایان مراسم نماز جماعت به امامت آیت الله سعیدی قرائت شد.
آیت الله سعیدی، تولیت آستان مقدس حرم حضرت معصومه(س) در این مراسم اظهار کرد: مراسم جشن میلاد و تولد در فرهنگ اسلامی به این شکل است و ما باید به فرهنگ اهل بیت برگردیم؛ خیلی از این مجالس که اکنون در تولدها گرفته می شود، بدعت است. پخش موسیقی، خرافات و سخنان بیهوده مربوط به فرهنگ بیگانه و غربی است.
وی خاطرنشان کرد: کسی که به حضرت مسیح و موسی (ع) احترام نگذارد، مسلمان نیست. بنا به فرموده امام رضا (ع) سه جبهه فرهنگی علیه ولایت تشکیل شد؛ این جبهه ها توسط کسانی که در حق اهل بیت ظلم و غلو کردند ایجاد شد، همچنین کسانی که برای حمایت از اهل بیت به دشمنان آنها اهانت کردند نیز علیه ولایت عمل کردند.
سعیدی یادآور شد: ما با صهیونیسم مخالف هستیم و با مسیحیان و یهودیان دشمن نیستیم. در زیارات، ائمه خود به حضرت مسیح و موسی (ع) سلام می دهیم. اگر مسیحیان بدانند که ما در دعاهای خود به پیامبرشان درود می فرستیم به دین اسلام علاقهمند می شوند.
وی با تاکید بر اینکه ما دست دوستی به سمت کسانی که میخواهند به ما ضربه بزنند، دراز نمی کنیم، گفت: کسانی که دست چدنی و مخملین به سمت ما دراز می کنند، قصد دارتد تا به ما ضربه بزنند و در راس این شیاطین، آمریکا قرار دارد.
تولیت آستان مقدس حرم حضرت معصومه(س) ادامه داد: تیم مذاکره کننده ما در عین استقامت، مواضع کشورمان را بیان کرد. در دین ما خیانت وجود ندارد. ما مکتب اهل بیت را به دنیا معرفی می کنیم و بنا به فرموده قرآن میتوانند به سمت آنها متمایل شوند یا نشوند.
برای نخستینبار در ایرانول؛ تأیید اعتبار مالیاتی دو پروژه روانکار پیشرفته
شرکت نفت ایرانول برای نخستینبار در تاریخ فعالیت خود، تأییدیه دریافت ح...
محسن رضایی: پاسخ آمریکا به شروط ایران ناکافی است؛ ابهامات باید برطرف شود
محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات...
هشدار زرد هواشناسی برای ۲۶ استان؛ احتمال بالا آمدن آب رودخانهها
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد، از فعالیت سامانه بارشی در ۲۶ اس...
آمریکا بهدنبال قطع مسیرهای زمینی تجارت ایران با همکاری ترکیه و پاکستان
وزیر خزانهداری آمریکا مدعی شد واشنگتن در چارچوب کارزار فشار اقتصادی ع...
زلنسکی: جنگ خاورمیانه و انسداد تنگه هرمز باعث افزایش قیمتها شده است
ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، با اشاره به پیامدهای اقتصادی جنگ...
مخبر: ایران برای حفظ امنیت ملی، فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه میزند
محمد مخبر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در واکنش به اظهارات اخیر مق...
تغییر مدیریتی در پتروشیمی فنآوران؛ رفیقدوست از مدیرعاملی پتروشیمی فنآوران استعفا داد | خوانزاده سرپرست شد
با پذیرش استعفای حسین رفیقدوست از مدیرعاملی شرکت پتروشیمی فنآوران، ع...
رونمایی همراه اول از نسخه ارتقایافته سوپراپلیکیشن «شاد»
وزیر آموزش و پرورش در جریان بازدید از زیرساختهای فنی و تغییرات نسخه ج...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.