Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

ایالات متحده آمریکا روز پنج شنبه از ازبکستان خواست تا به ائتلاف بین المللی موسوم به ضد داعش ملحق شود.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، دانیل روزنبلوم معاون دستیار وزیر خارجه آمریکا برای امور آسیای مرکزی در جمع خبرنگاران در پایتخت اربکستان تاکید کرد: ما از ازبکستان خواسته ایم تا به ائتلاف بپیوندد.
البته واشنگتن اعلام کرده است که ازبکستان به عنوان پرجمعیت ترین کشور آسیای مرکزی آزاد است تا راهی را برای مشارکت در مبارزه با گروه تروریستی داعش انتخاب کند.
ازبکستان کشوری با 31 میلیون نفر جمعیت که عمدتا مسلمان هستند، شریک راهبردی ناتو به شمار می رود و در جنگ آمریکا علیه طالبان افغانستان، کمک زیادی به واشنگتن کرده است.
روزنبلوم در ادامه افزود: ائتلاف به رهبری آمریکا برای ضربه زدن به داعش در عراق و سوریه، یک بخش نظامی است که مجزا از تلاش های بین المللی برای قطع منابع مالی این گروه تروریستی به شمار می رود.
وی تصریح کرد: این ائتلاف همچنین اطلاعاتی را در خصوص جابجایی افراد در مناطق مرزی جمع آوری می کند. ازبکستان یا هر کشور دیگری می تواند هر راهی را برای پیوستن به مقابله بین المللی با داعش انتخاب کند.
مقام های ازبکستان هنوز در خصوص این اظهارات موضع گیری نکرده اند. تروریست های تکفیری داعش از سال 2012 میلادی تاکنون علیه دولت بشار اسد در سوریه می جنگد. این گروه از ژوئن 2014 میلادی حملات خود را به عراق نیز گسترش داد و بخش های زیادی از شمال و غرب این کشور را تصرف کرده است.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24