Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

شهردار آنتالیا، تهران را شهری بسیار زیبا عنوان کرد و گفت: چهار سال قبل به تهران سفر کرده‌ام و حالا باور نمی‌کنم که تهران به این حد دچار تغییر و تحول شده است، اگر نمی‌ دانستم که در شهر تهران قرار دارم، تصور می‌ کردم که در کانادا یا آمریکا هستم‌.

به گزارش تسنیم، ابراهیم راوریم در حاشیه بازدید از خطوط حمل و نقل پایتخت با بیان اینکه مسئولان شهری تهران برای این شهر برنامه‌ریزی خوبی داشتند، به گونه‌ ای که از سال 2011 تاکنون تغییرات شگرفی در حوزه ساخت و سازهای زیربنایی به مانند پل‌ ها و توسعه فضای سبز صورت گرفته گفت: تهران شهر بسیار زیبایی است که باید برای جذب گردشگر تلاش بیشتری صورت گیرد.

شهردار آنتالیا با بیان اینکه برای پیشرفت شهرش 30 سال برنامه‌ریزی شده است، گفت: اکنون آنتالیا از لحاظ جذب توریست در خاورمیانه دارای رتبه‌ اول است، اما دقت داشته باشید 30 سال برنامه‌ریزی برای آن انجام شده و جذب توریست تنها هتل‌ سازی نیست.

او با بیان این‌که تهران جاذبه‌ های تاریخی بیشماری دارد، گفت: بنده به شخصه عاشق موزه‌ های تاریخی تهران و کاخ گلستان هستم و بیشتر وقت خود را صرف بازدید از آن‌ ها خواهم کرد و مطمئن باشید گردشگران دیگر نیز از جاذبه های تاریخی تهران لذت خواهند برد. شهردار آنتالیا با تأکید بر احیای جاده ابریشم گفت: ایران جاده ابریشم دارد و با احیای آن می‌تواند گامی مؤثر در راستای جذب توریست بردارد. راوریم تهران شهری پاکیزه و سرسبز دانست و گفت:‌ برای بازدید تهران باید سه هفته زمان گذاشت، چرا که معتقدم حداقل بازدید از دربند سه روز طول خواهد کشید.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24