Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

این ستاد در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی توییتر خبر اعزام نیروهای زمینی کویت به یمن برای شرکت در نبردهای جاری در این کشور را رد کرد .
به گزارش ایرنا؛در حالیکه شیخ خالد الجراح ،نخست وزیر و وزیر دفاع کویت، اواخر آوریل گذشته اعلام کرده بود که نیروهای کویت شرکت کننده در عملیات توفان قاطعیت در چارچوب نیروهای ائتلاف در مرحله دوم یعنی عملیات بازگشت امید نیز مشارکت خواهند داشت.

سرتیپ ستاد احمد عسیری مشاور دفتر وزیر دفاع عربستان و سخنگوی نیروهای ائتلاف از به هلاکت رسیدن 10 سرباز سعودی در میان نیروهای ائتلاف در انفجار انبار سلاح در شهر مأرب یمن در روز جمعه گذشته خبر داد.
به گفته احمد عسیری در اثر این انفجار 45 سرباز اماراتی ، 10 سرباز سعودی و 5 سرباز بحرینی و 4 مزدور یمنی به هلاکت رسیده اند.
از ششم فروردین آغاز تجاوز عربستان به یمن تاکنون بیش از 4 هزار یمنی که شمار زیادی از آنها را کودکان وزنان تشکیل میدهند کشته شدند.
عربستان و 9 کشور عربی دیگر به جز عمان از ششم فروردین حملات هوایی و دریایی علیه گروه مقاومت مردمی یمن را آغاز کردند و تاکنون بیشتر تاسیسات زیربنایی، خدماتی، بیمارستان ها و مدارس و حتی منازل مردم این کشور را بمباران کرده اند که در اثر آن بیش از چهار هزار یمنی از جمله صدها زن و کودک کشته شده اند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24