سعید حدادیان، با یادآوری اینکه امام خمینی (ره) در ایام دفاع مقدس فرموده بودند اگر این جنگ 20 سال ادامه پیدا کند، ما تا آخر ایستاده ایم، خاطرنشان کرد: با این تفاسیر، ما هنوز 12 سال به امام راحل بدهکاریم.
به گزارش صراط، حدادیان اظهار داشت: در اوایل انقلاب مردم با شعار الله اکبر بر طاغوت غلبه کردند، و در جنگ هم همین شعار را در جبهه ها سر دادند، و اینک نیز، الله همان اکبر است و العیاذ بالله "الله" ، اصغر نشده است!
وی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون آرایش انتخاباتی اصولگرایان تاکید کرد: اصولگرایان باید وزن علما را در تصمیمات خود افزایش دهند و افراد اسلام شناس را به مجلس بفرستند.
حدادیان اضافه کرد: ما در ماجرای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، از عملکرد اصولگرایان گله داشتیم. چرا که نتوانستند بر سر یک کاندیدای واحد به اجماع برسند. امید است که در انتخابات امسال مجلس شورای اسلامی با تجربه کسب شده از گذشته، به وحدت برسند.
این مداح در پایان، پیرامون اظهارات اخیرش درباره انتخابات مجلس، که توسط رسانه ها منتشر شده بود، اظهار داشت: بنده حدود دو ماه پیش به صورت تلفنی با شخصی صحبت می کردم و مصاحبه ای در کار نبود. اما آن فرد اخیرا از قول خودش مطالبی را درخصوص مکالمه اش با من بیان کرد که البته بازخوردهای خوبی داشت.
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :
شما هم نظر دهید
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.