Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

 معاون حقوقی رئیس‌ جمهور گفت: کشو‌رهایی که ایران آنها را به رسمیت می شناسد، از جمله آمریکا، مشکلی برای حضور و سرمایه گذاری آنها در کشور ما وجود ندارد.
الهام امین‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: در آیین نامه های رفع موانع تولید رقابت پذیر، قوانینی به تصویب رسانده‌ایم که اجرای آنها می‌تواند به توسعه کار آفرینی و به کار آفرینان کمک کند.
وی افزود: 18 آیین نامه در این باره تصوب شده است که تسهیلاتی برای بخش خصوصی و معافیت‌های مالیاتی کارآفرینان و صادرات در نطر گرفته شده است.
امین‌زاده خاطرنشان کرد: ما با خلا قانونی رو به رو نیستیم بلکه مشکل عدم اجرای آنها است.
معاون حقوقی رئیس‌ جمهور گفت: دولت مسئولیت اطلاع رسانی این قوانین را به عهده دارد تا مردم بتوانند از آن استفاده کنند. همچینن اجرای این قوانین نیز برعهده دولت است تا منجر به شکوفایی اقتصاد کشور شود.
این مقام مسئول تاکید کرد: این قوانین اکنون تصویب و ابلاغ شده و مورد استقبال بخش خصوصی نیز قرار گرفته است و تنها باید به مرحله اجرایی برسد.
معاون حقوقی رئیس جمهور با بیان اینکه درمواردی بروکراسی بی مورد و مجوزها و گواهی متعدد، وقت فعالان اقتصادی را می‌گیرد، ابراز کرد: کارآفرینان در صورتی که قانونی برای کسب‌ و کار خود دارند به ما اطلاع دهند تا ما در سامانه خود مورد بررسی قرار دهیم و در صورت فراوانی برای اصلاح آن اقدام می کنیم.
سامانه دریافت مشکلات حقوقی کسب و کار به زودی رونمایی می‌شود
امین‌زاده گفت: در این سامانه، از فعلان بخش خصوصی تجارت، سرمایه‌گزاری، صنعت، کارآفرینی و تولید دعوت می‌کنم که در صورتی که با موانع حقوقی برای فعالیت خود رو به رو هستند آن به ما اطلاع دهند.
وی اضافه کرد: بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده با وزیر اقتصاد، این سامانه در مراسمی به طور رسمی رونمایی می‌شود اما در حال حاضر معاون حقوقی رئیس جمهور آماده دریافت پیشنهادات بخش خصوصی به صورت کتبی و پیامکی است.
معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: بنده در کمیته 76 اتاق بازارگانی به همراه قوای دیگر حضور دارم و موانع کسب و کار فعالان اقتصادی را مورد بررسی قرار می‌دهیم و در بسیاری موراد این قوانین مزاحم را حذف کرده‌ایم.
وی در پاسخ به این سوال که بعد از گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی آیا شاهد اجرای این سیاستها هستیم یا خیر، تاکید کرد: بر اساس مکاتبه‌ای که بنده با استانداران انجام داده‌ام موانع این سیاستها شناسایی شده و دردست بررسی قرار دارد.
وی در پاسخ سوالی دیگری مبنی بر اینکه با توجه به دعوت رئیس جمهور ایران از شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران آمریکایی برای حضور در اقتصاد کشور آیا از لحاظ حقوقی مشکلی در این ارتباط وجود ندارد، گفت: براساس موارد حقوقی، کشو‌رهایی که ایران آنها را به رسمیت می‌شناسد، در صورتی که برای سرمایه گذاری با شرایط مورد نظر ما به کشور بیایند، مشکلی برای حضور آنها وجود ندارد که این موارد آمریکا را نیز شامل می‌شود.
بنابراین گزارش امین زاده در سخنرانی خود در همایش کارآفرینی نیز از دولت به خاطر عدم اجرای مناسب سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در حوزه کارآفرینی گلایه کرد.
انتهای پیام/
R1342/P1010113

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 266
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24