Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

انتخاب: مذاکره‌ کننده ارشد آمریکا در مذاکرات ۱+۵ رسماً از سمت خود به‌ عنوان معاون وزیر خارجه در امور سیاسی کناره‌ گیری کرد.

وندی شرمن دستیار جان کری در امور سیاسی از سمت خود کناره گیری کرد. کری با صدور بیانیه‌ای از شرمن تقدیر و علت کناره گیری او را ادامه تحصیل در دانشگاه هاروارد عنوان کرد.

کری در بیانیه خود آورده است: دستیار وزیر خارجه در امور سیاسی اغلب اولین پاسخگو در برابر حوادث جهانی می‌ باشد و وقتی یک بحران به وجود می‌ آمد، وندی در خط مقدم قرار می‌ گرفت، اطلاعات جمع می‌ کرد، گزینه‌ ها را بررسی و ایده‌ هایش را ارائه می‌ کرد تا ما بتوانیم راهی به جلو باز کنیم.

از پاییز 2011،‌ شرمن به‌ نمایندگی آمریکا به 54 کشور سفر کرد و در مسائلی همچون آوارگان آمریکای مرکزی، بحران اوکراین، بحران سوریه، تلاش برای برقراری ثبات در لیبی و یمن، برقراری روابط دیپلماتیک با سومالی، جنگ با بوکوحرام در نیجریه،‌ مقابله با داعش، توازن در آسیا،‌ انتخابات سریلانکا و غیره حضور پررنگ داشته است. او فردی قابل اعتماد در مشاوره و دیپلماسی برای پیشبرد منافع آمریکا بوده است.

کری افزود: از جمله مسائلی که من و شرمن کنار هم کار کردیم، مذاکرات چند جانبه برای اطمینان یافتن از ماهیت صلح‌ آمیز برنامه هسته‌ ای ایران بود. این مذاکرات خیلی سخت و دشوار و به‌ لحاظ فنی پیچیده بود و جامعه بین المللی به‌دقت آن را دنبال می‌ کرد. وندی جلسه به جلسه این مذاکرات را در مسیر خود نگه داشت، بر ناکامی‌ ها غلبه کرد، روحیه‌ ها را تقویت کرد، به‌ تدریج کارها را پیش برد و اختلافات را به حداقل رساند و در نهایت به توافق تاریخی رسیدیم.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24