Bourse24 Ads 209
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 229
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 220
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 228
تبلیغ بورس24

معاون سازمان دامپزشکی گفت: اغلب خون‌مردگی‌ ها در گوشت مرغ ناشی از ضربات وارد شده در مسیر مرغداری تا کشتارگاه است و مشکلی ندارند اما اگر خون‌مردگی‌ در امعاء و احشاء درونی و به صورت منتشر باشد، ناشی از بیماری است.

به گزارش ایسنا؛ مسعود هاشم‌زاده گفت: نظارت‌های انجام شده بر روند تولید گوشت مرغ از سالن‌های پرورشی تا کشتارگاه و بازار مصرف به گونه‌ای انجام می‌شود که احتمال وجود بیماری در گوشت مرغ که به کشتارگاه و بازار مصرف وارد می‌شود، بسیار ضعیف است.

وی افزود: عمدتا خون‌مردگی‌های ایجاد شده در گوشت مرغ که مردم آن را مشاهده می‌کنند به دلیل ضربات وارده به مرغ در فرآیند تولید آن از سالن‌های پرورشی تا کشتارگاه و بازار مصرف است، چرا که کارگران به هنگام جمع‌آوری گوشت مرغ رعایت نمی‌کنند و با عجله در جمع‌آوری مرغ باعث ایجاد خون‌مردگی در لاشه گوشت مرغ می‌شوند.
معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی ادامه داد: این خون‌مردگی مشکلی ندارد و مردم می‌توانند با خیال آسوده گوشت مرغ را در این شرایط مصرف کنند و با شست‌وشوی دقیق گوشت مرغ، این مشکل به راحتی برطرف می‌شود.
هاشم‌زاده گفت: برخی اوقات خون‌مردگی‌هایی که در لاشه گوشت مرغ ایجاد می‌شود ناشی از بیماری است که علائم خاص خود را دارد.
به گفته وی خون‌مردگی ناشی از بیماری دارای علائمی مانند وجود خون‌مردگی در امعاء و احشاء درونی مرغ مانند سینه، روده، پراکنده بودن خون‌مردگی در سطح لاشه و غیره است.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 193


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 188
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 206
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24