محمد خاکپور سرانجام توانست حرفش را به کرسی بنشاند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مدتی قبل محمد خاکپور به صورت ناگهانی از سرمربیگری تیم ملی امید کناره گیری کرد. یکی دو روز گذشت تا او سرانجام با حبیب کاشانی مدیر تیم امید جلسه ای گذاشت و در نهایت قرار شد که خاکپور به طور جدی روی قراردادش فکر کند و از طرفی فدراسیون هم درمورد قرارداد او نرمش به خرج دهد.
خاکپور نسبت به مبلغ قراردادش اعتراض چندانی نداشت. حرف اصلی او این بود که حاضر نیست قرارداد با فدراسیون را امضا کند چراکه یکی از بندهای آن، به حدی یک طرفه بود که به فدراسیون اجازه می داد تمام پول او را پرداخت نکند. در این بند از قرارداد نوشته شده بود که اگر خاکپور مصاحبه ای علیه مسئولان فدراسیون فوتبال انجام دهد، فدراسیون می تواند به صورت یک طرفه قرارداد را فسخ کرده و پول او را هم پرداخت نکند.
امروز خاکپور به فدراسیون فوتبال رفته بود تا با مسئولان فدراسیون جلسه بگذارد. او در این جلسه توانسته با مسئولان فدراسیون به تفاهم برسد چراکه بعد از جلسه در مصاحبه ای که در جمع خبرنگاران انجام داد، گفت که بند 13 قرارداد به طور کامل حذف و یک سری از بندهایی که ایراد دارد اصلاح خواهد شد.
خاکپور گفت: «قرار است اصلاحاتی درمورد قراردادم صورت بگیرد.به نظرم بعضی بندها نباید در قرارداد می آمد و اصلاحاتی نیاز دارد. قرار شد بند 13 قرارداد کاملا حذف شود. در این بند نوشته بود که صحبت هایی را مطرح نکنم که به شخصیت کسی در فدراسیون صدمه بزند. حالا قرار است این بند در قرارداد هیچ کدام از مربیان لحاظ نشود.»
برای نخستینبار در ایرانول؛ تأیید اعتبار مالیاتی دو پروژه روانکار پیشرفته
شرکت نفت ایرانول برای نخستینبار در تاریخ فعالیت خود، تأییدیه دریافت ح...
محسن رضایی: پاسخ آمریکا به شروط ایران ناکافی است؛ ابهامات باید برطرف شود
محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات...
هشدار زرد هواشناسی برای ۲۶ استان؛ احتمال بالا آمدن آب رودخانهها
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد، از فعالیت سامانه بارشی در ۲۶ اس...
آمریکا بهدنبال قطع مسیرهای زمینی تجارت ایران با همکاری ترکیه و پاکستان
وزیر خزانهداری آمریکا مدعی شد واشنگتن در چارچوب کارزار فشار اقتصادی ع...
زلنسکی: جنگ خاورمیانه و انسداد تنگه هرمز باعث افزایش قیمتها شده است
ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، با اشاره به پیامدهای اقتصادی جنگ...
مخبر: ایران برای حفظ امنیت ملی، فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه میزند
محمد مخبر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در واکنش به اظهارات اخیر مق...
تغییر مدیریتی در پتروشیمی فنآوران؛ رفیقدوست از مدیرعاملی پتروشیمی فنآوران استعفا داد | خوانزاده سرپرست شد
با پذیرش استعفای حسین رفیقدوست از مدیرعاملی شرکت پتروشیمی فنآوران، ع...
رونمایی همراه اول از نسخه ارتقایافته سوپراپلیکیشن «شاد»
وزیر آموزش و پرورش در جریان بازدید از زیرساختهای فنی و تغییرات نسخه ج...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.