Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

پیشنهاد ایران برای برگزاری نشست تامین مالی و بانکداری اسلامی در سال ۲۰۱۶ با حضور کشورهای عضو کومسک، تصویب شد.

 کشورهای عضو کومسک خواستار مشارکت فعال جمهوری اسلامی ایران در برگزاری نشست کارگروه های تأمین مالی این سازمان در سال ۲۰۱۶ با موضوع تامین مالی و بانکداری اسلامی شدند.

به گزارش مهر، اعضای کمیته دائمی همکاری های اقتصادی و بازرگانی سازمان کنفرانس اسلامی در نخستین نشست این کمیته در آنکارا، با تصویب برگزاری نشست کارگروه های تأمین مالی کومسک در سال ۲۰۱۶ با موضوع "تامین مالی و بانکداری اسلامی" از جمهوری اسلامی ایران درخواست کردند، با توجه به وجود نظام تأمین مالی اسلامی پویا و فعال در کشورمان، در این کارگروه ها مشارکت جدی داشته باشد.

بنا بر این گزارش، در این نشست همچنین پیشنهاد نمایندگان جمهوری اسلامی ایران مبنی بر برگزاری پنجمین کنفرانس گردشگری سلامت در سال ۲۰۱۶ توسط کارشناسان ارشد کومسک به تصویب رسید و از کشورهای عضو خواسته شد مشارکت فعال در کنفرانس مزبور داشته باشند.

این گزارش حاکی است، پنجمین کنفرانس "گردشگری سلامت" کمیته دائمی همکاری های اقتصادی و بازرگانی سازمان کنفرانس اسلامی "کومسک" در سال ۲۰۱۶ در ایران برگزار می شود. وزیر اقتصاد کشورمان که هم اکنون در استانبول ترکیه به سر می برد، قرار است در حاشیه سی و یکمین نشست وزرای کمیته دائمی همکاری های اقتصادی و تجاری سازمان همکاری های اسلامی با وزرای اقتصادی عضو و رئیس بانک توسعه اسلامی در خصوص همکاریهای اقتصادی و تامین مالی پروژه های کشورمان گفتگو نماید.

برگزاری کمیته مذاکرات تجاری به منظور ارائه فهرست کالاهای مشمول نظام ترجیحات تجاری در سال ۲۰۱۶ و درخواست مشارکت فعال بخش خصوصی کشورهای عضو در نمایشگاه ها و نشست های مربوط به بخش خصوصی و تقویت عملکرد این بخش در کشورهای اسلامی از دیگر مصوبات امروز این کنفرانس بود.

سی و یکمین نشست وزرای کمیته دائمی همکاری های اقتصادی و تجاری سازمان همکاری های اسلامی طی روزهای چهارم (امروز) و پنجم آذرماه (فردا) در استانبول برگزار می شود. طی این نشست، حوزه های اولویت دار کاری پیرامون گردشگری، تأمین مالی و فقر زدایی، کشاورزی، حمل و نقل و ارتباطات، تجارت مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرند.

موضوع اصلی نشست تبادل نظر وزراء پیرامون "دستور کار توسعه پس از ۲۰۱۵ و چالش های توسعه ای پیش روی جهان اسلام" است که مقرر شده دسترسی جوامع اسلامی به خدمات پایه و اساسی را مورد بررسی قرار دهند و موضوعات حائز اهمیت در این بحث شامل تأمین مالی توسعه پایدار، مشارکت بخش خصوصی و موسسات مردم نهاد و کاهش اختلاف آمار مربوط به اهداف توسعه در کشورهای عضو خواهد بود.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24