Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

هیات وزیران نیز در راستای بازسازی ساختاری و فراهم نمودن مقدمات واگذاری شرکت هواپیمایی هما، ۴٠ درصد سهام این شرکت را از طرح توزیع سهام عدالت خارج و ٣٠ درصد سهام شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک را جایگزین آن کرد...

خصوصی سازی در هفته ای که گذشت...


"ناکامی دولت در اولین واگذاری امسال خود"؛ "باقی مانده 100 هزار میلیارد تومان سهم دولتی روی دست دولت"؛ "تعیین تکلیف سهام عدالت تا پایان امسال" و "خروج "هما" از سهام عدالت" مهمترین عنوان های خبری هفته گذشته در حوزه خصوصی سازی هستند.

به گزارش خبرنگار بورس24 ؛ مهمترین خبرهای حوزه خصوصی سازی در هفته گذشته بدین شرح هستند:

دولت دست از سر استقلال و پرسپولیس بردارد

در هفته ای که گذشت نماینده مردم قائم‌شهر در مجلس به تحلیل وقایعی که در جریان خصوصی‌سازی تیم‌های استقلال و پرسپولیس در سال ۹۴ رقم خورده، پرداخت و گفت: دولت‌ها معمولا قادر به اداره و هزینه‌کرد در تمامی شاخه‌های ورزشی نیستند و به همین ‌دلیل فدراسیون‌ها، باشگاه‌ها و تیم‌های مختلف ورزشی را به نهادهای خصوصی واگذاری می‌کنند و بخش خصوصی در قالب صنعت، تجارت، تولید و… برمبنای توانمندی‌های مالی خود کم و کیف تیم‌های ورزشی علی الخصوص فوتبال را در دست می‌گیرند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بیان کرد: باشگاه‌ها در صورت خصوصی شدن در دراز مدت جایگاه خود را پیدا کرده و مشکلات مالی آن‌ها حل خواهد شد بنابراین دولت باید تنها کمک‌رسان باشد و نه اداره کننده چراکه اداره آن‌ها مسئله‌ساز است.

مصوبه اصلاح سهام واگذارشده برخی از شرکت ها به سهام عدالت

همچنین تصویب‌نامه در مورد اصلاح سهام واگذارشده برخی از شرکتها به سهام عدالت از سوی معاون اول رئیس جمهور برای اجرا به وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت نیرو، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت کشور و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در هفته گذشته ابلاغ شد.

خروج "هما" از سهام عدالت

هیات وزیران نیز در راستای بازسازی ساختاری و فراهم نمودن مقدمات واگذاری شرکت هواپیمایی هما، 40 درصد سهام این شرکت را از طرح توزیع سهام عدالت خارج و 30 درصد سهام شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک را جایگزین آن کرد.

سهام عدالت تا پایان سال تعیین تکلیف می‌شود

خبر دیگر این که رئیس سازمان خصوصی‌سازی‌ از تعیین تکلیف نهایی سهام عدالت تا پایان امسال خبر داد و اعلام کرد: پرونده سهام عدالت ۲۹ اسفند پارسال برای همیشه بسته شد.

به گفته پوری حسینی، پرونده واگذاری‌ها در قالب سهام عدالت به هریك از مشمولان در 29 اسفند‌ماه سال قبل بسته شد و امسال مرحله نهایی آزاد‌سازی‌ سهام عدالت كه شامل تخصیص سهام است انجام خواهد شد.

قانون خصوصی‌سازی در ورزش به درستی اجرا نشد

رئیس فراکسیون ورزش مجلس نیز با اشاره به تلاش‌های این فراکسیون در مجلس نهم گفت: قانون خصوصی سازی باشگاه‌ها برای تقویت ورزش تصویب شد اما عدم اجرای صحیح قانون باعث خصوصی‌سازی نادرست باشگاه‌های ورزشی شد.

خصوصی‌سازی واقعی، ضامن تحقق اقتصاد مقاومتی

همچنین مدیرعامل بانک انصار گفت: بدون حل مشکلات ساختاری اقتصاد کشور از جمله خصوصی‌سازی واقعی و قطع وابستگی نامتعارف اقتصاد به نفت، ضمانتی برای تحقق اقتصادمقاومتی و توسعه اقتصادی کشور وجود ندارد و ما برای نیل به موفقیت، به اقدامات جهادی و فوق‌العاده در این زمینه، نیازمندیم.

باقی مانده 100 هزار میلیارد تومان سهم دولتی روی دست دولت

خبر دیگر این که رئیس کل سازمان خصوصی سازی با اشاره به این که 100 هزار میلیارد تومان سهم دولتی برای واگذاری باقی مانده گفت: از 18.100 میلیارد تومان، 11.300 میلیارد تومان معادل 70 درصد اهداف بودجه ای سازمان خصوصی سازی در سال گذشته محقق شد.

برگزاری اولین جلسه هیات واگذاری در سال جدید

این گزارش می افزاید: اولین جلسه هیات واگذاری در سال جدید برای تعیین و تصویب نام شرکتهای دولتی باقی مانده جهت عرضه روز شنبه تشکیل می شود.

ناکامی دولت در اولین واگذاری سال ۹۵

و خبر پایانی این که؛ بلوک 60درصدی سهام پالایش نفت کرمانشاه شامل 80 میلیون و 927 هزار و 160 سهم، به‌عنوان اولین واگذاری دولت در سال جدید، در هفته ای که گذشت روی میز فروش بازار سوم فرابورس ایران رفت که خریدار نداشت.

این میزان سهام به‌قیمت پایه هر سهم 42 هزار و 43 ریال و ارزش کل پایه 3 هزار و 402 میلیارد و 420 میلیون و 587 هزار و 880 ریال به‌صورت نقد و اقساط برای فروش آگهی شده بود.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 266
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24