Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

باراك اوباما رئیس جمهور آمریكا در سفر به عربستان سعودی تلاش کرد که کشورهای حاشیه خلیج فارس را در خصوص بسیاری از مسائل از جمله ایران آرام کند.

اوباما: آمریکا به فکر هیچ گونه درگیری با تهران نیست

روزنامه العرب نوشت: باراك اوباما رئیس جمهور آمریكا در سفر به عربستان سعودی تلاش کرد که کشورهای حاشیه خلیج فارس را در خصوص بسیاری از مسائل از جمله ایران آرام کند.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، این روزنامه عرب زبان در ادامه آورده است: رئیس جمهور ایالات متحده در مورد فعالیت های تهران که آن را"بی ثبات كننده" خواند، ابراز نگرانی کرد. او به همتایان خود در خلیج فارس پیشنهاد كمك به نظارت بر كشتی های ایرانی را داد.

اما در عین حال گفت: هیچ كشوری از درگیری با ایران منفعتی نخواهد داشت. 

این گفته ها پیامی به ایرانی ها داشت كه ایالات متحده به فكر هر گونه برخورد با ایران در آینده نیست. این پیغام به نوبه خود درهای گسترش نفوذ ایران در كشورهایی مانند یمن، عراق و سوریه را باز می كند.

اوباما در كنفرانس خبری پس از پایان نشست سران آمریكا و شورای همكاری خلیج فارس اظهار كرد: اختلاف نظر تاكتیكی با كشورهای خلیج فارس در مورد ایران وجود دارد." 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24