Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

ایسنا / وزیر دفاع آمریکا گفت که هدف نهایی اعزام 250 نیروی نظامی این کشور به سوریه بازپس‌گیری شهر رقه از دست گروه تروریستی داعش است.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا در جلسه‌ی سنای این کشور گفت: در نهایت هدف و دلیلی که اوباما به ما اجازه‌ی افزایش حضور نظامی در سوریه را داده این است که با کنترل داعش بر شهر رقه مقابله شود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: استقرار این نیروها در سوریه به عنوان کانال ارتباطی برای ایجاد یکپارچگی میان نیروهای عربی و اروپایی در ائتلاف تحت رهبری آمریکا علیه داعش است.
کارتر تأکید کرد: نیروهای آمریکایی کمک بیشتری خواهند کرد تا فرآیند آموزش و تجهیز نیروهای محلی علیه داعش در سوریه پیش برود.
رئیس‌جمهوری آمریکا روز دوشنبه از اعزام 250 نیروی نظامی دیگر به سوریه خبر داد؛ اقدامی که همزمان با پیشروی کند آتش‌بس، کمک آمریکا به مخالفان سوری را تشدید می‌کند.
از سوی دیگر، دولت سوریه ورود 150 سرباز آمریکایی به منطقه‌ای در شمال شرقی این کشور برای حمایت از نیروهای کرد را به شدت محکوم کرد.
خبرگزاری دولتی سوریه به نقل از یک منبع مسئول در وزارت خارجه این کشور ورود نیروهای نظامی آمریکا به منطقه رمیلان را نقض حاکمیت دولت سوریه و مسأله‌ای نگران‌کننده خواند.
به گزارش خبرگزاری سانا، این مقام سوری گفته است که ورود سربازان آمریکایی غیرقانونی بوده و بدون موافقت دولت سوریه صورت گرفته است.
خبرگزاری رسمی سوریه به نقل از یک مقام وزارت خارجه این کشور، این اقدام آمریکا را دشمنی آشکار و دخالت خطرناک خوانده است.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24