مدیر عامل فرابورس ایران با اشاره به پذیرش نماد فرابورس ایران در تابلوی بازار پایه الف فرابورس ایران می گوید، رایزنی هایی شده تا صندوق های سرمایه گذاری هم برای سرمایه گذاری در سهام بورس ها ورود کنند...

بورس24 : مدیر عامل فرابورس ایران با اشاره به اینکه سال 96 افزایش سرمایه ای از سوی فرابورس اعلام نمی شود، از تقسیم سود بالای این شرکت خبر داد.
به گزارش خبرنگار بورس24 ، هامونی مدیر عامل شرکت فرابورس ایران در مراسم پذیرش نماد فرابورس در بازار پایه الف فرابورس ضمن بیان این مطلب در ادامه سخنان خود گفت: سرمایه شرکت ۷۰ میلیارد تومان است، البته این شرکت در سال ۷۵ با سرمایه ۱۰ میلیارد تومان شروع به فعالیت کرده و هیچ سرمایه دیگری هم در این سال ها اضافه نشده و همه افزایش سرمایه ها از محل سود انباشته و اندوخته بوده است.
امیر هامونی افزود: فرابورس برای سال مالی 96 افزایش سرمایه در دستور کار ندارد ولی سال 97 حتما برنامه افزایش سرمایه خواهد داشت. همچنین سال 96 سیاست تقسیم سود فرابورس 40 درصد است.
وی در خصوص عرضه های سال آتی و معوقات امسال فرابورس گفت: 155 شرکت در خواست و آمادگی ورود به بازار سرمایه داده اند که برای سال 95 تعداد شرکت های آماده عرضه 45 شرکت بودند و 15 شرکت عرضه اولیه شد. در نتیجه 30 شرکت دیگر برای سال آینده در نوبت عرضه هستند.
به گفته وی، علاوه بر این 30 شرکت هم ممکن است، عرضه های دیگری داشته باشیم که بستگی به میزان پذیرش ودرج این شرکت ها دارد.
وی با اشاره به پذیرش نماد فرابورس ایران در تابلوی بازار پایه الف فرابورس ایران می گوید، رایزنی هایی شده تا صندوق های سرمایه گذاری هم برای سرمایه گذاری در سهام بورس ها ورود کنند.
به گفته وی، یکی از مهمترین مزیت هایی که بازار پایه الف فرابورس دارد، این است که سهامداران می توانند به صورت آنلاین سهام خود بورس ها را هم داد و ستد کنند. در صورتی که قبلا این امکان برای سهامداران وجود نداشت.
او گفت: همچنین رایزنی هایی شده که صندوق های سرمایه گذاری نیز برای سرمایه گذاری در سهام بورس ها ورود کنند.
مدیر عامل فرابورس ایران با اعلام برنامه های شرکت گفت: رسالت فرابورس ایجاد باازر کارا با الویت معیارهای شفافیت ، نقدشوندگی و قابلیت اعتماد به منظور ایجاد بستر تامین مالی از طریق پذیرش، درج و اوراق بهادار سازی به منظور ایفای نقش شایسته در توسعه اقتصاد ملی، رسالت ویژه فرابورس در چارچوب اقتصاد کشور است.
به گفته وی، اهداف شرکت فرابورس سودآوری و رشد تثبیت شده، بهبود نقدشوندگی، بهبود شفافیت و تعالی سازمانی و توسعه دسترسی و ضریب نفوذ است.
وی گفت: برای اولین بار تصمیم گرفتیم برای این مراسم پخش زنده داشته باشیم تا شفافیت را از خودمان شروع کنیم. خیلی از سهامداران در مجمع خودمان یا دیگر مجامع می توانستند محتوای این جلسه را از طریق رسانه ها داشته باشند اما ما خواستیم بنا به خواسته سهامداران کل محتوای جلسه عینا بازتاب داده شود.
هامونی ادامه داد: اعتقاد دارم که شفافیت را هر چه بیشتر در بازار بورس گسترده کنیم، عمق بازار بیشتر شده و به نقدشوندگی هم کمک می کند. لذا این مراسم هم پخش زنده میشود و هم فایل صوتی و تصویری اش در سایت فرابورس و مراجع لازم گذاشته خواهد شد تا سهامداران فرابورس و سهامداران بالقوه فرابورس این فایل را به عنوان یک سند رسمی تلقی کنند. امیدواریم این اتفاق بتواند رکن سوم بازار سرمایه یعنی شفافیت را پررنگ کند.
وی اضافه کرد: رکن اول در بازار سرمایه مربوط به بهموقع بودن اطلاعات و رکن دوم مربوط به قابلیت اتکایی است که اطلاعات شرکت ها باید داشته باشند اما رکن سوم به شفافیت مربوط می شود و می گوید باید بین مدیران شرکت و سهامداران شرکت ارتباط دو طرفه وجود داشته باشد.
او گفت: در نتیجه این قبیل مراسم در رکن سوم بازار سوم می گنجد و انتظار داریم باقی شرکت هایی هم که عرضه اولیه می شوند، با این نگاه به بازار سرمایه وارد شوند و بدانند که نه تنها برای عرضه اولیه بلکه برای باقی اطلاعات هم بهتر است، از این ساز و کار برای شفافیت بیشتر کمک بگیرند و با استفاده از آن به بازار سرمایه عمیق بیشتری ببخشند.
هامونی در پاسخ به سوالی درباره کنترل نرخ سود اسناد خزانه اسلامی گفت: اسناد خزانه کمتر از ۲.۵ درصد فرابورس را شامل می شوند، این بازار چه توسعه پیدا کند، چه نکند، در توسعه فرابورس چندان تاثیرگذار نیست. اسناد خزانه اسلامی انعکاس شفاف واقعی بازار پول در کشور است.
وی افزود: اگر اتفاقی در اسناد خزانه افتاده، ریشه اش به بازار پول برمی گردد که چندان شفاف نیست. در حال حاضر ما بازار بین بانکی را داریم که حجمش ۶۰ برابر اسناد خزانه اسلامی است و این بازار به بازار اسناد خزانه اسلامی سینگال دهی می کند و باعث تعیین نرخ می شود.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.