Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

Bourse24 Ads 304

رئیس جمهوری در واکنش توئیتری به تهاجم موشکی آمریکا به سوریه جهانیان را به مخالفت با این گونه سیاست ها فرا خواند...

واکنش توئیتری رییس جمهوری ایران به تهاجم موشکی آمریکا

بورس24 : رئیس جمهوری در واکنش توئیتری به تهاجم موشکی آمریکا به سوریه جهانیان را به مخالفت با این گونه سیاست ها فرا خواند. 

دکتر حسن روحانی در پیام توئیتری خود با اشاره به حادثه خان شیخون سوریه و استفاده از سلاح های شیمیایی در این منطقه آورده است: حادثه خان شیخون سوریه تکان دهنده و به شدت محکوم و برای مردم ایران که سال ها قربانی سلاح شیمیایی بوده اند، یادآور فاجعه سردشت است.

روحانی همچنین با اشاره به تجاوز آمریکا به سوریه تاکید کرد: حمله تجاوزکارانه به شعیرات سوریه به معنای تقویت افراط و ترور در منطقه و بی قانونی و بی نظمی در جهان و کاملا محکوم است.

روحانی همچنین در این پیام تصریح کرد: جهانیان را به مخالفت با این گونه سیاست ها که نتایج مخرب برای منطقه و جهان دارد، فرا می خوانم.

منبع: ایرنا 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24