Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی از ورود ١٧ هواپیمای جدید ایرباس و ATR تا پایان سال جاری میلادی خبر داد...

۴ ایرباس جدید در راه است

بورس24 :اصغر فخریه کاشان در گفت و گو با ایلنا با اشاره به انعقاد قرارداد خرید 20 فروند هواپیمای ATR به ارزش 400 میلیون دلار، اظهار داشت : تا 15 روز دیگر 4 هواپیمای شرکت ایتالیایی - فرانسوی ATR وارد ناوگان ایران ایر می شود.

وی در پاسخ به این سوال که در مجموع در سال جاری چند فروند هواپیمای ATR به ناوگان ایران ایر اضافه خواهد شد؟ گفت: تا آذر ماه سال جاری یعنی تا پایان سال 2017، 9 فروند هواپیمای ATR دیگر به ایران ایر تحویل می شود و در مجموع 13 فروند ATR در این بازه زمانی وارد ناوگان ایران ایر خواهد شد.

قائم مقام وزیر راه وشهرسازی در امور بین الملل درباره ادامه تحویل ایرباس ها در سال جاری، اظهار داشت : تا پایان سال میلادی، 4 فروند ایرباس جدید از تایپ هواپیماهای 321 ، ایرباس 320 به ایران ایر تحویل داده می شود.

فخریه کاشان با اشاره به مبلغ پیش پرداخت های هواپیماهای ATR، ادامه داد: پیش پرداخت این هواپیما ها به ارزش 80 میلیون دلار تامین شده است.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه در قرارداد ATR بر روی عبارت پردازی‌ها از جمله «خدمات پس از فروش» بسیار سختگیرانه عمل کرده‌ ایم، گفت: شرکت ATR متعهد شده است که فارغ از اینکه در شرایطی قرار داریم و خواهیم داشت، باید خدمات پس از فروش به ایران ایر ارائه دهد.

منبع: ایلنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24