تقریبا دو برابر نسبت به سال قبل در حوزه سودآوری رشد داشتیم نشست خبری امیر عباس حسینی مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری غدیر امروز برگزار شد. حسینی در این نشست با اشاره به اینکه...
بورس24 : مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری غدیر از بورسی شدن سیمان غدیر و هلدینگ صنعتی و معدنی غدیر در سال جاری خبر داد.
رئیس شرکت سرمایه گذاری غدیر مطرح کرد: تعداد سهامداران حقیقی ما چیزی نزدیک به سی هزار سهامدار است که سهم آنها نزدیک به 20 درصد است. ما یکی از شرکت های برتر در پرداخت سود سهامدار هستیم و هیچ معوقه ای در این زمینه نداریم. توصیه ما به مردم این است که برای خرید سهام به سراغ هلدینگ های چند رشته ای بروند و تحت تاثیر نوسانگیران در بازار قرار نگیرند. نگاه به سهام باید بلند مدت باشد و نگاه کوتاه مدت برای کسانی که حرفه ای نیستند، بسیار خطرناک است.
وی ادامه داد: همه شرکت های ما قرارداد بازار گردانی دارند و ما برای حمایت از همه شرکت ها این موضوع را رصد میکنیم. امروز ظرفیت افزایش قیمت سهام شرکت غدیر وجود دارد و این بدان معنی است که سهام غدیر با ارزش است و همچنان ظرفیت افزایش قیمت دارد.
امیر عباس حسینی در نشست خبری که امروز برگزار شد با بیان اینکه یکی از دغدغه های مهم سرمایه گذاری غدیر مسئله اوره بود، توضیح داد: در مورد مطالبات مربوط به اوره طی یک سال گذشته مکاتبات زیادی صورت گرفت و جلسات متعددی برگزار شد.
او افزود: در حال حاضر در مرحله حسابرسی یارانه ای قرار داریم و امیدواریم مذاکرات با دولت برای مطالبات به نتیجه برسد.
وی ادامه داد: مجموعه غدیر امسال تقریبا دو برابر نسبت به سال قبل در حوزه سودآوری رشد داشت و در ۹ ماهه ۶۷ درصد افزایش بدهی را تجربه کرد.
مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری غدیر با بیان اینکه سهم هلدینگ نفت و گاز پارسیان در غدیر حدود ۷۰ درصد است، گفت: طبق هدف گذاری انجام شده بخشی از این سهم باید به هلدینگ معدنی غدیر اختصاص پیدا کند، به طوری که سهم این هلدینگ به ۴۰ درصد برسد تا پرتفو غدیر متنوع شود.
حسینی در مورد پروژه های غدیر نیز توضیح داد: سه پروژه تولید کنستانتره هر کدام به ارزش ۴۰۰۰ تن، پروژه گندله و فولاد نیریز در دست انجام است، بنابراین زنجیره ارزش فولاد در غدیر تکمیل خواهد شد.همچنین تولید ورق و آهن فولاد ایرانیان در سال ۱۴۰۲ به بهره برداری می رسد.
به گفته حسینی، عرضه محصولات در بورس کالا برای صنایع فلزی و سیمانی تکلیف بوده و همچنان این اتفاق ادامه دارد.
وی در ادامه در مورد بورسی شدن زیر مجموعه های هلدینگ غدیر توضیح داد: سیمان غدیر آماده عرضه است و ارزش گذاری اولیه آن صورت گرفته است. هر زمانی که سازمان اجازه دهد با نماد سغدیر عرضه خواهد شد.
حسینی ادامه داد: هلدینگ صنعتی و معدنی غدیر هم درج نماد و وارد فاز ارزش گذاری شده است. برآورد ارزش گذاری آن حدود ۷۰ هزار میلیارد تومان بوده است. این هلدینگ نیز در سال جاری با نماد کغدیر عرضه خواهد شد.
وی در مورد وضعیت تأمین مالی هلدینگ غدیر توضیح داد: تأمین مالی هلدینگ با اعتبار ۲۰۰۰ میلیارد تومان اوراق تبعی و ۷۰۰ میلیارد تومان اوراق اجاره هلدینگ معدنی صورت گرفته است.
او ادامه داد: ۴۰۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز از طریق هلدینگ صنعتی و معدنی و همچنین بهبود پرتفو غدیر صورت می گیرد، تا تأمین مالی برای پروژه های غدیر به ۶۰۰۰ میلیارد تومان برسد.
حسینی با اشاره به افتتاح نیروگاه خورشیدی کوشک گفت: چالش تأمین گاز برای نیروگاه ها فراتر از کسری برق است و همه صنایع از جمله فولاد، پتروشیمی و سیمان را تحت تأثیر قرار می دهد.
وی ادامه داد: یک روش برای تأمین نیاز، نیروگاه های مشترک است که برای این منظور دو نیروگاه برای هلدینگ معدنی هدف گذاری شده است. روش دیگر نیز توسعه نیروگاه های غیر حرارتی است. راهاندازی ۸۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی نیز به همین دلیل در برنامه قرار گرفته است.
حسینی ادامه داد: دو نیروگاه نیز برای تولید ۱۰ هزار مگاوات برق برای صنایع در حال مناقصه است.
در ادامه مراسم، سید بابک ابراهیمی - مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح - با تأکید بر اینکه شرکت سرمایه گذاری غدیر در حدود یک سال گذشته اقدامات موثری را در مورد چالش اوره یارانه ای کشاورزان انجام داده است، گفت: بیش از ۸۰۰۰ میلیارد تومان مطالبه از دولت داریم و هر چند که می دانیم دولت از نظر کسری بودجه در مضیقه قرار دارد اما در احقاق حقوق سهامداران در این راستا گام برداشته ایم.
وی با بیان اینکه هلدینگ غدیر شرکت های سودده را آماده بورسی سازی کرده است، گفت: امید داریم وضعیت بازار سرمایه در نیمه دوم سال بهبود پیدا کند تا بتوانیم مجموعه ها را در شرایط بهتری در بازار عرضه کنیم.
ابراهیمی در مورد طلب شرکت های اوره ساز توضیح داد: کمیته ای برای پیگیری این موضوع تشکیل و اقداماتی انجام شده است. طبق مصوبه هیئت وزیران اوره باید با قیمت مصوبه دولتی فروخته شود اما سازمان برنامه و بودجه در بودجه این موضوع را نمیدید. این موضوع در حال حاضر حسابرسی یارانهای شده و عدد آن نیز مشخص شده است.
وی ادامه داد: اما اینکه دولت چگونه این طلب را پرداخت کند یا باید در لایحه بودجه دیده شده و به صورت نقدی پرداخت شود یا دولت باید یک دارایی که در زنجیره ارزش ما قرار دارد را به ما بدهد.
به گفته وی یک رایزنی هم در حوزه تهاتر با پول گاز در حال انجام است که از آنجایی که پول گاز صرف هدفمند سازی یارانه ها می شود، از ظرافت زیادی برخوردار است.
در ادامه این نشست ابراهیمی معاون اقتصادی سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح طی سخنانی اظهار داشت: شرکت سرمایه گذاری غدیر به عنوان یکی از هلدینگ های چند رشته ای کشور در حال فعالیت است.
او گفت: در یکسال گذشته مجموعه وزارت دفاع و سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح موضوع اوره یارانهای کشاورزان را پیگیری کرده است و امیدواریم طی سال جاری بتوانیم مطالبات خود را که حدود هشت هزار میلیارد است از دولت بگیریم.
وی ادامه داد: شرکت غدیر تمرکز ویژه ای روی بازدهی سرمایه ها دارد. در این حوزه قرار شد تا با فعال شدن هلدینگ صنعت و معدن حوزه جدیدی از فعالیت این شرکت آغاز شود.
ابراهیمی تاکید کرد: امروز تمام فعالیت های شرکت غدیر سود ده هستند و دنبال این هستیم تا فعالیت های این شرکت به نتایج مطلوب تری برسد. به نظر ما عملکرد شرکت غدیر بسیار خوب بوده است و بازدهی سرمایه این شرکت نسبت به نه ماهه سال گذشته 67 درصد افزایش داشته است.
معاون اقتصادی ساتا عنوان کرد: ما برای تامین طلب شرکت های اوره ساز اقدامات مختلفی انجام داده ایم. در مرحله اول با همکاری سازمان برنامه و وزارت جهاد کشاورزی عدد دقیق این طلب مشخص شد.
او افزود: در مرحله بعد هر راه ممکنی که برای تامین این طلب وجود داشته است را شناسایی کرده و سعی می کنیم پرداخت این مطالبات در لایحه بودجه امسال قرار بگیرد.













نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.