مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: گروسی در خصوص فناوری صلح آمیز هسته ای ایران مدیریت نادرستی انجام داد و خیانت کرد.

بورس24 : مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: گروسی در خصوص فناوری صلح آمیز هسته ای ایران مدیریت نادرستی انجام داد و خیانت کرد.
علی لاریجانی مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی در حاشیه تشییع پیکر سردار سپهبد شهید محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گروسی همچنان حرف از بازدید از تاسیسات هستهای کشورمان میزند و مدعی شده اورانیوم تولید شده در آثار باستانی اصفهان است، اظهار داشت: گروسی یک مدیریت نادرست در این خصوص انجام داد و خیانت کرد.
به روایت دفاع پرس، لاریجانی افزود: گروسی زمینه ساز این بحران شد و نباید اجازه داد از تاسیسات ما بازدید کنند و مجلس در خصوص تعلیق بازید از تاسیسات ما تصمیم بسیار خوبی گرفت.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.