به گزارش کدال نگر بورس24، شرکت پلی اکریل ایران از توافق با شرکت تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی خبر داد.

به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت پلی اکریل ایران از توافق با شرکت تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی خبر داد. این توافق با شرکت مذکور برای انعقاد قرارداد دی ام تی مذاب و همچنین تعیین تکلیف قراردادهای ارزی و ریالی مندرج در صورتجلسه1403.12.11 انجام پذیرفت.
جزئیات قرار داد به شرح ذیل می باشد:
این قرارداد بین شرکت تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی (سهامی عام) به نمایندگی آقایان سعید سعید بخش بعنوان مدیر عامل و سید حنیف حسنی بعنوان عضو حقیقی هیات مدیره به آدرس اصفهان کیلومتر ۴۵ جاده اصفهان مبارکه جنب شرکت پلی اکریل که از این پس فروشنده نامیده میشود از یک طرف و شرکت پلی اکریل ایران (سهامی عام) به نمایندگی آقایان محسن ایران زاد بعنوان مدیر عامل و نایب رئیس هیأت مدیره و سعید وکیلی زندی بعنوان عضو هیات مدیره به آدرس اصفهان کیلومتر ۴۵ جاده اصفهان مبارکه که از این پس خریدار نامیده می شود منعقد می گردد.
موضوع قرارداد عبارتست از فروش محصول دی ام تی مذاب متعلق به فروشنده طی مدت قرارداد و ذیل توافقات این قرارداد به خریدار
مدت این قرارداد از 1403.07.01 الی 1404.06.31 به مدت یک سال شمسی می باشد.
قیمت فروش دی ام تی مذاب به صورت ماهیانه بر اساس این قرارداد محاسبه میگردد در صورتیکه فروشنده گواهی مالیات بر ارزش افزوده ارائه نماید ارزش افزوده نیز به مبلغ قرارداد اضافه شده و خریدار ملزم به پرداخت آن می باشد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.