به گزارش کدال نگر بورس24، شرکت فرانسوز یزد با شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند (سهامی عام) قرار داد فروش منعقد کرد.

به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت فرانسوز یزد با شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند (سهامی عام) قرار داد فروش منعقد کرد.
این قرار داد مربوط به فروش اقلام نسوز در تعمیرات اساسی واحد RFCC می باشد. براساس این قرار داد فروشنده متعهد است موضوع این قرارداد را حداکثر یک ماه شمسی از تاریخ انعقاد قرارداد تحویل خریدار نماید همچنین باتوجه به ثابت بودن هزینه های دستمزد مستقیم و سربار تولید، اجرای این قرارداد باعث افزایش حجم فروش و بدنبال آن افزایش مبلغ فروش دوره و سود عملیاتی شرکت می شود.
نحوه تسویه از این قرار است که معادل 50 درصد مبلغ قرارداد بعنوان پیش پرداخت و مابقی مبلغ متناسب با هر مرحله تحویل کالا در ازای دریافت صورتحساب، تایید نماینده خریدار و کسر قدرالسهم پیش پرداخت به فروشنده قابل پرداخت می باشد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.