Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

رئیس بانک مرکزی در خصوص مهار افزایش قیمت در بازار طلا عنوان کرد:‌ از دو هفته گذشته اعلام کرده‌ایم که تعداد حراج‌های خود را افزایش خواهیم داد و میزان پیش‌فروش‌مان را هم افزایش خواهیم داد، سکه بیشتری به بازار عرضه می‌کنیم و تلاش ما بر این است که نوسانات قیمت طلا کاهش پیدا کند.

رئیس بانک مرکزی: تعداد حراج‌ها و پیش‌فروش سکه بیشتر می‌شود / ایجاد بازار دوم ارز برای تقویت عرضه و مهار نوسانات

بورس24 : رئیس بانک مرکزی در خصوص مهار افزایش قیمت در بازار طلا عنوان کرد:‌ از دو هفته گذشته اعلام کرده‌ایم که تعداد حراج‌های خود را افزایش خواهیم داد و میزان پیش‌فروش‌مان را هم افزایش خواهیم داد، سکه بیشتری به بازار عرضه می‌کنیم و تلاش ما بر این است که نوسانات قیمت طلا کاهش پیدا کند.

محمدرضا فرزین، رییس بانک مرکزی در رابطه با تدابیر بانک مرکزی برای مدیریت تلاطم‌ها در بازار ارز و سکه پس از فعال شدن مکانیسم ماشه گفت:‌ ما بارها در جلسات مختلف این موضوع را عنوان کرده‌ایم. در این مواقع، ما معمولاً چند روش را اتخاذ می‌کنیم. یکی از این روش‌ها تسریع در تأمین ارز مورد نیاز برای واردات است، هم  کالاهای اساسی که با ارز ۲۸/۵۰۰ تامین می‌شود و هم سایر کالاهاست که در مرکز مبادله تأمین می‌شود.

بازار دوم عرضه‌ی ارز با هدف تامین عرضه ایجاد شده است

وی ادامه داد: اخیراً هم یک بازار دومی راه‌اندازی کرده‌ایم که سعی داریم آن را عمق دهیم و تقویت کنیم. این بازار را یک ماه است که راه‌ انداخته‌ایم و سعی می‌کنیم بیشتر به آن عمق بدهیم و ارز بیشتری را تامین کنیم.

برای مهار افزایش قیمت طلا تعداد حراج سکه را بیشتر کردیم

فرزین در خصوص مهار افزایش قیمت در بازار طلا عنوان کرد:‌ نکته بعدی مربوط به بازار طلاست. از دو هفته گذشته اعلام کرده‌ایم که تعداد حراج‌های خود را افزایش خواهیم داد و میزان پیش‌فروش‌مان را هم افزایش خواهیم داد،  سکه بیشتری به بازار عرضه می‌کنیم و  تلاش ما بر این است که نوسانات قیمت طلا کاهش پیدا کند.

از لحاظ  منابع ارزی و طلا، اطمینان لازم وجود دارد

رییس بانک مرکزی با بیان اینکه همان‌طور که می‌دانید، از دو یا سه ماه پیش تاکنون، حباب قیمت طلا کاهش یافته است، اظهار کرد:  قیمت طلا  به دلیل افزایش قیمت جهانی هم افزایش پیدا می‌کند،  بنابراین، از لحاظ  منابع ارزی و طلا، اطمینان لازم  را داریم، قطعاً این شرایط مدیریت خواهد شد.

امیدواریم بتوانیم آثار عوامل انتظاراتی بر نوسانات قیمت ارز و طلا را کاهش دهیم

وی خاطرنشان کرد: نوسانات کوتاه‌مدت بیشتر ناشی از عوامل انتظاراتی است که امیدواریم با اقدامات مثبتی که توسط مجموعه دولت در حال انجام است، بتوانیم آثار آن را کاهش دهیم.

منبع خبر: دنیای اقتصاد

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24