به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت قند اصفهان در دی ماه 875 میلیارد تومان فروش داشت
به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت قند اصفهان که سهام آن با نماد قصفها در بازار سرمایه ایران در حال داد و ستد می باشد از عملکرد خود گزارش داد. فعالیت این شرکت در حوزه تولید قند و شکر می باشد و محصولات آن نیز بر همین مبنا طبقه بندی می شوند که در داخل کشور به فروش می رسند. بر اساس آخرین اطلاعات مالی منتشر شده بر روی سامانه کدال آخرین سرمایه ثبت شده 3019 میلیارد تومان بوده است.
از آن جایی که سال مالی شرکت منتهی به پایان اسفند ماه است، لذا در دی هر سال علاوه بر انتشار عملکرد این ماه، گزارش تولید و فروش 10 ماهه را نیز در اختیار عموم قرار می دهد. مطابق با اطلاعات منتشر شده توسط این واحد تجاری در دی ماه فروش شرکت به 875 میلیارد تومان رسید که مقایسه آن با ماه قبل از افت حدود 216 میلیارد تومانی درآمد عملیاتی حکایت دارد.
هم چنین مجموع فروش 10 ماهه نیز به رقمی بالغ بر 4743 میلیارد تومان رسید که در مقایسه با 10 ماهه سال 1403 افزایش 68 درصدی را به ثبت رسانده است. اصلی ترین محصول این شرکت که بیشترین سهم از فروش کل را در ماه دی و 10 ماهه به خود اختصاص داده است انواع شکر تولیدی از چغندر است که به ترتیب 516 و 3454 میلیارد تومان فروش داشته است.















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.