Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

«فاطمه مهاجرانی» سخنگوی دولت در گفت‌وگویی با بیان این که ایران انتظار دارد جامعه بین‌المللی و کشورهای دوست رویکرد مسئولانه‌ای در قبال حملات متجاوزانه به ایران اتخاذ کنند، گفت که روسیه و چین می‌توانند نقش موثری در کاهش تنش‌ها پیرامون ایران داشته باشند.

مهاجرانی: روسیه و چین می‌توانند به کاهش تنش‌ها پیرامون ایران کمک کنند

بورس24 : «فاطمه مهاجرانی» سخنگوی دولت در گفت‌وگویی با بیان این که ایران انتظار دارد جامعه بین‌المللی و کشورهای دوست رویکرد مسئولانه‌ای در قبال حملات متجاوزانه به ایران اتخاذ کنند، گفت که روسیه و چین می‌توانند نقش موثری در کاهش تنش‌ها پیرامون ایران داشته باشند.

نقش روسیه و چین در کاهش تنش‌ها

«فاطمه مهاجرانی» سخنگوی دولت در گف‌وگویی بیان کرد که روسیه و چین می‌توانند به کاهش تنش‌ها در وضعیت پیرامون ایران کمک کرده و نقش مهمی در تقویت فرایندهای دیپلماتیک ایفا کنند.

اظهارات مهاجرانی در پی تشدید تنش‌های نظامی در غرب آسیا با حملات غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و  تمامیت ارضی ایران مطرح شده است. این حملات از ۹ اسفند آغاز شد که مراکز نظامی و غیرنظامی در آن هدف قرار گرفته و بیش از هزار شهید، از جمله مقام معظم رهبری ایران، فرماندهان ارشد نظامی و شهوندان غیرنظامی بر جای گذاشته است.

ایران در عملیات وعده صادق ۴ منافع و پایگاه‌های آمریکا در منطقه و اهداف معین در اراضی اشغالی را هدف قرار داده است که خسارات زیادی به آغازگران این درگیری وارد آورده است.

انتظار ایران از جامعه جهانی

مهاجرانی در گفت‌وگو با خبرگزاری ریانووستی اظهار داشت: «کشورهایی که نام بردید، یعنی روسیه، چین و بسیاری از شرکای بین‌المللی دیگر می‌توانند نقش موثری در تقویت فرایندهای دیپلماتیک، کاهش تنش‌ها و حمایت از اصول حقوق بین‌الملل ایفا کنند.»

او افزود که ایران انتظار دارد جامعه بین‌المللی و کشورهای دوست، رویکرد مسئولانه‌ای در قبال موارد نقض حقوق بین‌الملل، حملات به غیرنظامیان و تجاوز به ایران اتخاذ کنند.

مهاجرانی همچنین گفت: «همکاری‌های انسانی و حمایت‌های بین‌المللی در شرایط کنونی می‌تواند به کاهش مشکلاتی که جمعیت غیرنظامی با آن مواجه است، کمک کند.»

اظهارات سفیر روسیه در لندن

در همین راستا، «آندری کلین» سفیر روسیه در انگلیس به تازگی با بیان اینکه روسیه همواره روابط خوبی با ایران داشته است، گفت مسکو در این جنگ بی‌طرف نیست و از ایران حمایت می‌کند.

کلین در پاسخ به این پرسش که آیا روسیه به ایران کمک نظامی یا تسلیحاتی خواهد کرد، گفت: «روسیه همواره روابط خوبی با ایران داشته است. با ایران همدردی کامل داریم. آن‌ها همسایه ما هستند و همواره روابط تاریخی خوبی با یکدیگر داشته‌ایم، اما در حال حاضر ایران هیچگونه درخواست کمکی نداشته است.»

او در ادامه بیان کرد: «ما نه‌تنها با ایران همدردی می‌کنیم، بلکه با کشورهای حاشیه خلیج فارس هم همدردی می‌کنیم. بهترین گزینه این است که مخاصمات رها شود و مذاکره به عنوان بهترین گزینه دنبال شود.»

کلین همچنین گفت: «ما در این جنگ بی‌طرف نیستیم. حامی ایران هستیم و اقدامی که علیه ایران انجام شده را قبول نداریم.»

سفیر روسیه در انگلیس افزود: «کشورهای غربی می‌گویند همه چیز تقصیر ایران است، اما من این منطق را نمی‌فهمم! هیچ کس اشاره نمی‌کند که این آمریکا و اسرائیل بودند که حملات را آغاز کردند!»

منبع خبر: ایسنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24