به گزارش کدال نگر بورس 24 ، شرکت ذوب آهن اصفهان گزارش عملکرد خود تا پایان اسفند ماه سال 1404 را منتشر کرد. مطابق با اطلاعات ارائه شده این شرکت جمع فروش 12 ماهه به 63 همت رسید
به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت ذوب آهن اصفهان گزارش عملکرد خود تا پایان اسفند ماه سال 1404 را منتشر کرد. مطابق با اطلاعات ارائه شده این شرکت جمع فروش 12 ماهه به 63 همت رسید که مقایسه آن با فروش 60 همتی دوره مشابه سال قبل از رشد 6 درصدی درآمد عملیاتی حکایت دارد.
ذوب در اسفند ماه 7396 میلیارد تومان فروش محصول داشت که 3757 میلیارد تومان آن حاصل از فروش داخلی محصولات و 3640 میلیارد تومان آن فروش صادراتی بوده است.
تیرآهن محصول اصلی این شرکت بوده و 37 درصد از فروش داخلی اسفند ماه و نزدیک به 35 درصد فروش 12 ماهه را به خود اختصاص داده است. شمش کالایی نیز در بخش صادرات بیشترین فروش را داشته و رقمی معادل18 همت از سبد درآمد را به خود اختصاص داد.














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.