Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

به گزارش کدال‌نگر بورس۲۴، شرکت داده‌پردازی ایران از حضور در یک مناقصه محدود مربوط به تأمین تجهیزات امنیتی بانک ملت خبر داد.

حضور «مداران» در مناقصه تأمین فایروال‌های F5 بانک ملت

به گزارش کدال‌نگر بورس24 ، شرکت داده‌پردازی ایران از حضور در یک مناقصه محدود مربوط به تأمین تجهیزات امنیتی بانک ملت خبر داد.

بر اساس اطلاعیه منتشر شده، موضوع این مناقصه تهیه ۴ دستگاه فایروال لایه کاربرد (Application Layer Firewall) با برند F5 به همراه لایسنس مربوطه برای بانک ملت است. تاریخ شرکت در این مناقصه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ اعلام شده است.

فایروال‌های لایه کاربرد از تجهیزات پیشرفته حوزه امنیت شبکه محسوب می‌شوند که با بررسی ترافیک در سطح برنامه‌های کاربردی، نقش مهمی در محافظت از سامانه‌های بانکی، مقابله با حملات سایبری و ارتقای امنیت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات ایفا می‌کنند. برند F5 نیز از تولیدکنندگان شناخته‌شده تجهیزات مدیریت ترافیک و امنیت شبکه در سطح بین‌المللی به شمار می‌رود.

شرکت داده‌پردازی ایران که در حوزه ارائه راهکارهای فناوری اطلاعات، امنیت شبکه، زیرساخت‌های دیتاسنتری و خدمات فنی مرتبط با سیستم‌های بانکی و سازمانی فعالیت دارد، با حضور در این مناقصه در تلاش است سهمی از پروژه‌های ارتقای امنیت شبکه یکی از بانک‌های بزرگ کشور را به دست آورد.

در اطلاعیه منتشر شده، هنوز نتیجه مناقصه و برنده نهایی اعلام نشده و در صورت نهایی شدن قرارداد و ایجاد آثار مالی بااهمیت، مراتب مطابق مقررات از طریق سامانه کدال اطلاع‌رسانی خواهد شد.

م

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24