گروه خودرویی معاملات سهشنبه را با فشار نسبی عرضه آغاز کردند اما اکثر نمادها به سرعت چراغ سبز گرفتند و به مرور راهی قیمتهای درصد مثبت و صف خرید شدند.
بورس24 : گروه خودرویی معاملات سهشنبه را با فشار نسبی عرضه آغاز کردند اما اکثر نمادها به سرعت چراغ سبز گرفتند و به مرور راهی قیمتهای درصد مثبت و صف خرید شدند.
به نظر رالی اصلی این گروه هنوز آغاز نشده اما معتقدیم تابستان خوبی در انتظار خودروییها خواهد بود. نکته مهم اینکه خودروسازان در 2 ماه نخست سال بواسطه مشکلات در تامین مواد اولیه تولید و فروش خوبی نداشتند و لذا در همین راستا نباید انتظار گزارش جذابی در 3 ماه نخست سال داشت.
در این گروه دو نماد خبهمن و خزامیا جذابترین گزینه برای بررسی بهخصوص در این قیمتها هستند.
از زامیاد آغاز میکنیم که مطابق با اطلاعات کدال، در حدود 8,200 دستگاه وانت نیسان موجود در انبار دارد. قیمت این خودرو مطابق با آخرین شفافسازی شرکت در حدود 1.3 میلیارد تومان است. حال اگر قیمت خودرو را در موجودی ضرب کنیم به رقم حدود 11 هزار میلارد تومان میرسیم که برابر است با ارزش روز بازار زامیاد !!!
به نظر زامیاد یکی از نمادهای خاص خودرویی است که میتوان سهم را در واچلیست داشت.
گزینه دوم خبهمن است. سهمی با ارزش بازار 21 هزار میلیارد تومانی معادل 3 هزار 800 دستگاه فیدلیتی !!
خبهمن حدود 5 همت سود انباشته دارد و واقعا نباید به این قیمتها باشد. نکته مهم اینکه خبهمن یک افزایش سرمایه نزدیک به 600 درصدی از محل تجدید ارزیابی داراییها را هم در دستور کار دارد.
بنابراین اگر قصد خرید و فعالیت در گروه خودرویی دارید بهتر است این دو گزینه سودساز را بیش از سایرین زیر نظر داشته باشید.













نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.