Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

در شرایطی که بازار سرمایه به دنبال شناساییِ موتورهایِ محرکِ جدید است، واکاویِ دقیقِ گزارش‌های ماهانه و تحلیلِ رویدادهایِ خاصِ شرکتی، کلیدِ اصلیِ برتریِ معامله‌گران در این دوره است. از جهشِ فروشِ سه‌برابریِ «کمنگنز» و ارزندگیِ خیره‌کننده‌ «شساخت» با P/E کمتر از 2.5 واحد گرفته تا تحولاتِ احتمالی در بلوکِ «وصنا» و پتانسیل‌هایِ نهفته در گروه برقی؛ همگی سیگنال‌هایی هستند که نباید نادیده گرفت. در این گزارش، به بررسیِ نمادهایی می‌پردازیم که با تکیه بر بنیادِ قوی و رخدادهایِ استراتژیک، پتانسیلِ ثبتِ بازدهی‌هایِ جذابی را در ماه‌هایِ پیشِ رو دارند.

سیگنال‌هایی برای خرید در بازار پرعرضه

بورس24 : در شرایطی که بازار سرمایه به دنبال شناساییِ موتورهایِ محرکِ جدید است، واکاویِ دقیقِ گزارش‌های ماهانه و تحلیلِ رویدادهایِ خاصِ شرکتی، کلیدِ اصلیِ برتریِ معامله‌گران در این دوره است. از جهشِ فروشِ سه‌برابریِ «کمنگنز» و ارزندگیِ خیره‌کننده‌ «شساخت» با P/E کمتر از 2.5 واحد گرفته تا تحولاتِ احتمالی در بلوکِ «وصنا» و پتانسیل‌هایِ نهفته در گروه برقی؛ همگی سیگنال‌هایی هستند که نباید نادیده گرفت. در این گزارش، به بررسیِ نمادهایی می‌پردازیم که با تکیه بر بنیادِ قوی و رخدادهایِ استراتژیک، پتانسیلِ ثبتِ بازدهی‌هایِ جذابی را در ماه‌هایِ پیشِ رو دارند.

در گروه معدنی، کمنگنز با گزارش عالی ماهانه و یکسری اخبار مثبت در کنار P/E جذاب نظر ما را جلب کرده است. این شرکت در فروردین 111 میلیارد، اردیبهشت 149 میلیارد، خرداد 188 میلیارد و در مجموع دوره 3 ماهه 454 میلیارد تومان فروش زده که بیش از 3 برابر دوره مشابه سال گذشته است. نرخ فروش سنگ منگنز تابعی از نرخ شمش فولاد است. متوسط شمش فولاد در سال 1404 حدود 33 میلیون تومان بوده و برآورد می‌شود در سال جاری به 60 میلیون تومان برسد. شرکت فروآلیاژ نیزار که زیرمجموعه کمنگنز است در چند سال اخیر حدود 12 میلیون دلار (1,800 میلیارد تومان) سرمایه‌گذاری انجام داده اما هنوز به بهره‌برداری نرسیده. کمنگنز مالک 63% شرکت بود که 20% آن را واگذار کرده است. کمنگنز احتمالا در مجمع 50 تا 60 تومان سود تقسیم می‌کند و سود امسال با توجه به تغییرات نرخ شمش فولاد حوالی 160 تا 180 تومان به ازای هر سهم خواهد بود. بنابراین P/E فوروارد 3.5 واحدی دارد و گزینه جذابی برای خرید در منفی هاست.

در گروه برقی، بارها درخصوص نمادهایی نظیر رمپنا، بترانس، بنیرو و صندوق ولتاژ صحبت شده و انصافا بازدهی‌های خوبی را هم رقم زدند. در کنار این نمادها می‌توان دو سهم بسویچ و بکابل را هم زیرنظر داشت که به مجمع رفته‌اند و لذا طی روزهای نخست هفته بازگشت آنها به تابلوی معاملات را خواهیم داشت.

از بسویچ آغاز می‌کنیم که در فروردین 138 میلیارد، اردیبهشت 228 میلیارد، خرداد 442 میلیارد و در مجموع دوره 3 ماهه 807 میلیارد تومان فروش زده که بیش از 2 برابر دوره مشابه سال قبل است و شایعه سود 100 تا 110 تومان برای امسال را یدک می‌کشد و این یعنی P/E کمتر از 4 واحدی دارد.

در سوی دیگر بکابل را داریم که در فروردین 671 میلیارد، اردیبهشت 1,199 میلیارد، خرداد 1,092 میلیارد و در مجموع دوره 3 ماهه 2,961 میلیارد تومان فروش زده که معادل 3 برابر دوره مشابه سال قبل است و با توجه به چشم‌انداز سود 120 تومانی، P/E حوالی 4 واحدی دارد. هر دو سهم به مجمع رفته‌اند و به نظر در بازگشایی می‌توانند مورد توجه قرار بگیرند.

گزینه بعدی وصنا است که بلوک ونوین را با قیمت 481 تومان به تاریخ 24 تیرماه آگهی کرده و شنیده می‌شود این بار خریدار دارد. چنانچه این معامله صورت بگیرد، وصنا حدود 600 تومان سود به ازای هر سهم شناسایی خواهد کرد که انصافا عدد بزرگی است و می‌تواند رشد جدی قیمت در وصنا را رقم بزند؛ چراکه قیمت فعلی تابلو کمتر از 350 تومان است ! البته افرادی که در این قیمت خریدار سهم هستند، باید ریسک عدم انجام معامله را هم بپذیرند. وبشهر نیز سهامدار 50 درصدی وصنا است. وبانک نیز سهامدار 49 درصدی وبشهر. بنابراین وقوع این اتفاق و تقسیم سود در مجمع وصنا، بصورت زنجیره‌وار بر دو سهم وبشهر و وبانک نیز موثر خواهد بود.

در گروه بیمه نیز، دانا بلوک اتکام را به قیمت حداقلی 300 تومان به ازای هر سهم آگهی کرده و چنانچه این بلوک خریدار داشته باشد، بیش از 450 میلیارد تومان سود برای دانا شناسایی خواهد شد. حقیقتا روی گروه بیمه با توجه به اتفاقات اخیر و ضعف آنها در پرداختی‌های هزینه درمان خیلی مثبت نیستیم اما به هر جهت این معامله در روند حرکتی هر دو سهم موثر خواهد بود.

در گروه حمل‌ونقلی، روز چهارشنبه شاهد باز شدن قفل خرید حکشتی روی مقاومت 840 تومانی بودیم. حکشتی پس از جابجایی 1.3 میلیارد سهم مجددا صف خرید شد. به نظر حکشتی پس از کمی دست‌به‌دست شدن در این نقاط بتواند با تثبیت بالای مقاومت یاد شده، راهی اهداف 940 و سپس هزار تومانی گردد.

و سر آخر به شساخت در گروه تجهیزاتی می‌رسیم که در گزارش ۱۲ ماهه تلفیقی حسابرسی نشده به سود 1,595 تومانی رسیده و در سود اصلی این عدد 880 تومان است و P/E سهم کمتر از 2.5 واحد است. شساخت اخیرا روند نزولی را شکسته و می‌تواند به سمت قیمت‌های 2,500 تومانی حرکت کند و لذا گزینه مناسبی برای خرید در منفی‌های احتمالی است.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24