Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 310
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

با رشد نرخ ارز، تحرکات در بورس کالا برای خرید شمش، میلگرد، تیرآهن، گندله و ... افزایش یافته و لذا با رشد قیمت انواه مقاطع فولادی، شاهد افزایش جدی تقاضا در نمادهای گروه فولادی و سنگ‌آهنی هستیم. نکته مهم اینکه بررسی نسبت شاخص گروه فلزات اساسی به شاخص کل نشان می‌دهد که در میان‌مدت بازدهی در گروه فلزات اساسی قوی‌تر از دماسنج اصلی بازار خواهد بود.

بازیگرانِ اصلیِ بازدهیِ میان‌مدت در برابرِ شاخص کل

بورس24 : با رشد نرخ ارز، تحرکات در بورس کالا برای خرید شمش، میلگرد، تیرآهن، گندله و ... افزایش یافته و لذا با رشد قیمت انواه مقاطع فولادی، شاهد افزایش جدی تقاضا در نمادهای گروه فولادی و سنگ‌آهنی هستیم. نکته مهم اینکه بررسی نسبت شاخص گروه فلزات اساسی به شاخص کل نشان می‌دهد که در میان‌مدت بازدهی در گروه فلزات اساسی قوی‌تر از دماسنج اصلی بازار خواهد بود.

در فولادی‌ها، 3 نماد ذوب، کویر و فخاس که تولیدکننده میلگرد هستند، بشدت در کانون توجهات قرار گرفته‌اند. ذوب با گذر از مقاومت 56 تومانی، به سمت اهداف 82 تومانی حرکت می‌کند و اگر در گزارش 6 ماهه به سود برسد، ممکن است تارگت دوم 100 تومانی هم فعال شود. در نماد کویر، فعلا فضا برای رشد تا سطوح 240 تومانی هموار شده است و برای فخاس نیز تارگت میان‌مدتی 400 تومانی را مدنظر داریم.

به نظر فخوز در بهترین زمان ممکن به بازار بازگشت. هنوز مختصات تولید و فروش را بعد از آسیبی که دشمن به شرکت وارد کرد، نمی‌دانیم اما از نظر مارکت، به‌شدت ارزنده است و به نظر بتواند تارگت‌های 280 - 290 تومانی را در این گام ببیند.

هر چند که اگر قرار به پیشنهاد گزینه باشد، هرمز را ارجح‌تر می‌دانیم. سهمی که با این فروش قوی در تابستان ممکن است در حالت خوشبینانه برای امسال حتی به 110 تومان سود برسد. البته فسازان و فصبا و ارفع هم گزینه‌های بدی نیستند.

در گروه سنگ‌آهنی، واحیا دوباره اسیر حجم مبنا شده اما برای هفته بعد مجددا حجم مبنای 1 خواهد داشت و از این منظر پیشنهاد می‌کنیم در معاملات روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه در صف خرید حضور داشته باشید؛ چراکه برای هفته بعد رشد 10 درصدی تضمین شده است. روز یکشنبه، حدود 32 هزار تن کنسانتره واحیا به نرخ 11,872 هزار ریال معامله شد که نسبت به عرضه قبلی خیلی افزایش نداشت اما در همین مدت بیش از 20% افزایش نرخ را تجربه کرده و این خبر خوبی برای مهمترین زیرمجموعه واحیا است. همانطور که پیشتر هم اشاره شد، واحیا برای امسال نزدیک به 500 و برای سال آینده بیش از 700 تومان سود خواهد داشت.

و در پایان مجددا روی نمادهای سنگ‌آهنی تاکید می‌کنیم. از دید ما هر 6 نماد کگل، کچاد، کنور، ومعادن، کگهر و اپال به دید نگهداری یکساله بازدهی خوبی خواهد داشت اما طی این مدت تاکید ما بیشتر روی دو نماد کگل و ومعادن بوده و معتقدیم بازدهی خوبی را ثبت خواهند کرد. البته وامید هم کم‌کم باید گارد حرکتی بهتری بگیرد و یکی از گزینه‌های جذاب برای افرادی است که در سهامداری صبر خوبی دارند.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24