Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 310
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

گزارش‌های ماهانه در گروه‌های فولاد و سنگ‌آهن، نشان از عملکردی فراتر از انتظارات دارد. علی‌رغم ریسکِ افزایش هزینه‌های انرژی، رشد نرخ ارز و تحرکات پرقدرت در بورس کالا، کل زنجیره فولاد از کنسانتره تا میلگرد را در مسیر یک «پاییز طلایی» قرار داده است. با توجه به قیمت‌گذاریِ جذابِ P/E در نمادهایی نظیر فغدیر، واحیا و کزغال، اصلاح‌های قیمتیِ جاری نه یک خروج، بلکه فرصتی برای ورود نقدینگی جدید و جذبِ صندوق‌های سرمایه‌گذاری در دلِ این زنجیره سودآور است.

پائیز طلایی در زنجیره فولاد؛ کدام‌ها برای خرید جذابترند ؟

بورس24 : گزارش‌های ماهانه در گروه‌های فولاد و سنگ‌آهن، نشان از عملکردی فراتر از انتظارات دارد. علی‌رغم ریسکِ افزایش هزینه‌های انرژی، رشد نرخ ارز و تحرکات پرقدرت در بورس کالا، کل زنجیره فولاد از کنسانتره تا میلگرد را در مسیر یک «پاییز طلایی» قرار داده است. با توجه به قیمت‌گذاریِ جذابِ P/E در نمادهایی نظیر فغدیر، واحیا و کزغال، اصلاح‌های قیمتیِ جاری نه یک خروج، بلکه فرصتی برای ورود نقدینگی جدید و جذبِ صندوق‌های سرمایه‌گذاری در دلِ این زنجیره سودآور است.

در فولادی‌ها تقریبا اکثر گزارش‌های ماهانه را در این بخش پوشش دادیم. انصافا گزارش در اکثر نمادها عالی پیش رفت. البته رشد نرخ انرژی ممکن است منجر به افت اندک حاشیه سودها در تابستان شود اما نکته مهم این است که با رشد نرخ ارز، تحرکات در بورس کالا شدت گرفته و همانطور که قبلا هم گفته شد، کل زنجیره فولاد شامل: میلگرد، ورق، شمش، آهن اسفنجی، گندله، کنسانتره سنگ‌آهن و زغالسنگ، پائیز طلایی و جذابی خواهند داشت.

در بین فولادی‌ها، نمادهایی نظیر فغدیر، هرمز، فسپا، کاوه، فولای، کویر و فسازان را جذاب می‌بینیم. به نظر در این هفته فغدیر در مرز قیمت‌های 1,000 تومانی عرضه شود. خرید یک پله سهم بد نیست و اگر منفی شد می‌توان حجم را اضافه کرد. فغدیر برای امسال 200 تومان سود دارد اما سود سال بعد کمتر از 280 تومان نخواهد بود.

در گروه سنگ‌آهنی، واحیا پس از گشایش با رشد سنگین 54 درصدی، روند نوسانی و اصلاحی را طی می‌کند. واحیا برای امسال 800 تومان سود دارد. P/E=3 واحد ! این اصلاح قاعدتا ناشی از خروج معامله‌گران کوتاه‌مدتی است که بازدهی خوبی را گرفته‌اند و در عین حال فضا را برای ورود نقدینگی جدید هموار می‌کند.

طبق برخی اطلاعات کسب شده طی روزهای اخیر دو صندوق سرمایه‌گذاری بشدت خریدار سهم بوده‌اند. با رشد قیمت گندله و کنسانتره در بورس کالا، انتظار داریم رفته‌رفته شاهد برگشت سهم به مدار رشد باشیم. در کنار این سهم، کنور، کگل و ومعادن هم گزینه‌های جذابی هستند و هر 3 سهم را با این تحولات قوی در زنجیره فولاد و سنگ‌آهن، برای خرید در منفی‌ها جذاب می‌بینیم. به‌خصوص کگل اگر قیمت‌های 280 تومانی را ببیند.

در گروه زغالسنگ 3 گزینه با 3 سطح ریسک مختلف داریم. گزینه اول کپرور است که فروش خوبی در شهریور داشت و افزایش نرخ‌ها هم مشهود بود. برآورد ما این است که کپرور برای امسال 550 تا 600 تومان سود بسازد. بنابراین در این قیمت‌ها با P/E حدود 4 واحدی معامله می‌شود. گزینه دوم کطبس است که در نگاه اول خیلی خاص نیست اما با نرخ‌های جدید زغالسنگ، فضای میان‌مدتی خوبی دارد و گزینه سوم یعنی کزغال برای معامله‌گران ریسک‌پذیر است. کزغال سال گذشته 5 تومان سود داشت اما با خرید ست دوم لانگوال (تجهیزات استخراج) و اتمام دوره اورهال می‌تواند برای امسال به 140 تومان سود برسد. P/E-forward=4.2 . به نظر کزغال گزینه جذابی برای بررسی باشد و شاید یکی از پدیده‌های بازار در یکسال پیشِ رو باشد؛ چراکه طبیعتا سود سال آینده هم افزایشی خواهد بود.

و سر آخر اشاره به دو نماد جذاب معدنی به نام‌های کیمیا و کمنگنز داشته باشیم. در هر دو سهم گزارش ماهانه عالی بود و گزارش‌های 6 ماهه درخشانی در پیش است. بنابراین اصلاح قیمت در هر دو سهم فرصت خرید خواهد بود.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24